Strul m.datorn

Har haft lite strul med datorn & har därför inte kunnat uppdaterat bloggen sedan i torsdags.

På fredagen var jag på Universitetet hela dagen. Föreläsning & grupparbete. Hämtade småtjejerna, åkte & köpte en kalas-present. Hela familjen var sen hemma & vi lagade mat tillsammans & hade mysigt. Vi gjorde kycklingfilé fylld med ost & kokt skinka & färskpotatissallad med kapris i m.m. Jättegott! Var jättertrött efter en tuff vecka, så jag somnade skönt in på soffan efter ett tag.

Lördag: Äldsta tjejen var på gympa-uttagning & mellantjejen var på sin gympa. På eftermiddagen kom morfar och passade barnen, jag & mannen var först på fotboll, AIK-Trelleborg, 1-0, och efter det åkte vi på 40-årsfest.
Jag hade på mig ett par väldigt tighta svarta jeans, höga stövlar, en top & skinnjacka. Jag fick väldigt mycket uppmärksamhet & alla sa att jag blivit så smal & snygg. Jättehärligt! Vi åt, dansade & drack & hade jättekul! Kom hem vid 03.00 & somnade väl vid c:a 04.00.

Söndag: Vaknade tyvärr redan 09.15 & kunde sen inte somna om. Kollade lite på video, sen kom barnen hem vid 13.30. Fullt ös! En skulle till en kompis & en skulle på gympa igen..... Åt sedan jättegod pasta med tomater, basilika & mozarella till middag. Ett långt bad & sen bänkade jag mig framför kvällens film. Somnade sklart på soffan igen..... Gick till sängen & la mig vid 01.00.


Intervju på Se-banken

Idag har jag varit på en jobbintervju på Se-banken. Jag tyckte att kändes ganska bra men vi får väl se om jag går vidare till en andra intervju, det är tydligen jättemånga sökande. Köpte en svart kavaj på Zara. Det känns nästan overkligt att jag kan gå in i vilka affärer jag vill och hitta kläder i MIN storlek. Det gör mig så glad. Hela eftermiddagen har jag ägnat åt att plugga. Jättejobbigt! Har fått barnen i säng & är själv helt slut, så sängen blir nog nästa anhalt!

Hinner knappt med...

Igår var jag på skolan hela dagen. Till på fredag ska vi ha läst en bok & gjort en läslogg på den, för att sedan diskutera det i grupp. Jag har inte ens fått den boken än, så jag börjar känna panik. Mannen kom hem igår & var krasslig, det är typiskt, precis när det är som "mest" !! Hämtade alla barn, "utfodrade" dom och hämtade sedan upp ytterligare tre tjejer & körde dom till gympa. Hade föräldrarmöte på gympan & kom inte hem förrän 20.30. Pratade med en kompis i telefon ända till 22.00 & sen var den kvällen slut.

Gick upp 06.15 i morse & tog en dusch. Har lämnat barnen på dagis & sitter nu med lite yougurt. Ska snart åka in till stan på en jobbintervju, faktiskt! Önska mig lycka till!


Kolla på film

Dagen har varit hektisk igen! Var i skolan & pluggade. Det känns nästan som om jag ångrar litev att jag hoppade på Lärarutbildningen. Det är ju bara så mycket........ Åt vietnamesisk mat till lunch. Gick igenom massa material & skrev ut kompendium hemma, innan  jag hämtade barnen. Åt mat från gårdagen till middag & åkte sedan till stallet med dottern. Efter det var vi på Stadium & köpte ryggsäckar till småtjejerna. Har ätit en smoothie & fixat lite. Ska nu kolla på en film, Män som hatar kvinnor. Känner jag mig själv rätt, lär jag slockna i soffan rätt snabbt.


Det går sakta...

...men säkert ner iallfall!! Idag vägde jag 87,9 kg. Nästan ett kg ner & två centimeter mindre sedan förra veckan, så det får jag vara nöjd med!




Mått & vikt
                        20/1        18/8          25/8              (vecka)        Totalt:
Vikt kg           119,4       88,8          87,9             - 0,9 kg       -31,5 kg
"Midja"           115          95              95                   0               -20 cm
Mage/navel   136         114            113                -1 cm        -23 cm
Bröst              127         114            113                -1 cm        -14 cm
Överarm          35           31               31                 0                  -4 cm
Lår                    77           65               65                 0                -12 cm
Vad                   47           42               42                 0                  -5 cm
Hals                 42            37               37                 0                  -5 cm
Stusss           130          112            112                0                 -18 cm
                                                                                - 2 cm         -101 cm

Pust & stön

Jag är trött!! Föreläsningen idag var rolig & handlade bl.a om hur det svenska språket är uppbyggt. Efter det hade vi en gruppträff. Vi fick presentera oss & berätta om varför vi just hade valt att bli lärare m.m, sedan delades vi in i fem olika grupper. Vi ska ha ganska mycket grupparbeten tydligen. Det var bara jag & ett par andra som var "lite äldre" (jag känner mig som 25 i huvudet) resten var ganska unga. I den grupp som jag hamnade i var jag äldst & den enda med barn & familj. Hoppas dom kommer förstå att det är viktigt för mig att komma ifrån i tid m.m.

Efter att vi slutat vid 15.45 åkte jag & hämtade barnen på dagis. Åkte en snabbis till apoteket & kom sedan hem strax före 17. Stora tjejen var då redan hemma med en kompis. Lagade mat & åt vid 18.00. Kyckling med Mango Chutneysås & pasta. Nu har jag precis "slängt" ner småbarnen i badkaret & den stora duschar själv. Det går i ett......

Ny vecka

Helgen har varit kanonbra! I lördags hade vi bröllopsdag & var då först på fotboll & sen ut & åt på "Döden i grytan".
På söndagen var jag tvungen att åka till Kista för att leta efter nya byxor, eftersom jag hade rensat bort i princip alla, för att dom var för stora. Köpte lite olika jeans m.m men hittade inga byxor som var direkt "klockrena" . Måste gå ner några kilo till för att komma i en del byxor som jag provade som bara gick upp till stlk 44. Köpte förresten jeans på Gina Tricot i tumstorlek för första gången på typ 100 år. Stlk 33!! Jag ser fortfarande fram emot den dagen då jag kan köpa ett par schyssta designerjeans, det är en av mina största drömmar.

I morse var jag ute & promenerade igen! Har duschat & druckit kaffe med en hårdmacka. Ska göra mig iordning & åka till Universitetet snart. Det är föreläsning först & sedan gruppträff.

Rensat kläder....

Igår var jag & köpte present till kalas m.m. Fikade sen med en kompis & hämtade sen barnen tidigt. Äldsta dotter gick på ett kalas & vi åt kräftor & drack champagne. Så gott!!

Vaknade vid 7.00 i morse & kunde inte somna om. Typiskt! Gick upp vid 8.00 & la in maskin tvätt. Har rensat bort massor med kläder som har blivit för stora, och som jag inte kan ha längre. Sju stora Ikea-kassar blev det & då har jag bara börjat....... Sitter nu & äter lunch, kyckling-gratäng med ris. Ska snart hoppa in i duschen & göra mig iordning. Vi ska först till Råsunda & kolla på fotboll & efter det ska jag & mannen ut & äta. Fira våran 11:e bröllopsdag!!

Fredag igen!

I morse var alla jättetrötta, så det är skönt att det är fredag så vi får vila upp oss lite. Körde dottern till skolan & åkte sen hem & tog en kopp kaffe. Har suttit & fört in schemat i en jättefin rosa almenacka som jag köpte igår. Beställt kurslitteratur har jag också gjort. Ska snart åka & handla lite & göra lite ärenden.


Grönan

Jaha, nu är man då studerande på Lärarhögskolan! Det känns lite pirrigt, faktiskt! Fick schemat för den här terminen också & tyvärr var det fullspeckat. Väldigt långa dagar (9-17) de flesta dagarna. Inte så mycket hemmastudier som jag trodde att det skulle vara.

Hämtade alla barnen redan vid 14.00 & åkte sen in till Grönan hela familjen. Åkte Vilda Musen bl.a & den var verkligen hemsk, gud va jag skrek. Var där till c:a 21.00 & då ville ungarna vara kvar längre, men det är ju en dag imorgon också.
Har nu fått alla i säng & ska nu själv göra mig iordning för natten.

Upprop i skolan

Har precis kommit hem från äldsta dotterns skola. Jag var med på uppropet där idag. Nu ska jag bara ta en kaffe & en banan sen ska jag åka till Universitetet & registrera mig. Idag börjar min utbildning på Lärarhögskolan!!

Frissan

Åkte till frissan direkt i morse. Färgade & klippte, det blev jättefint! Gick en kortis på stan & köpte sen med mig en wrap som jag åt som lunch i bilen. Va sen i skolan till 15.00. Har handlat & hämtat barnen. Ska sätta igång med middagen nu, Flygande Jacob blir det.

Varit i stallet

Började morgonen med en promenad igen. Satte mig sen med en kopp Cappuchino & surfade lite. Plockade lite härhemma & sedan hände det som inte fick  hända.... En kompis ringde & ville ses över en lunch!!! Jag hade ju bestämt med mig själv att jag skulle plugga lite & sedan börja röja i mina garderober. Va bra karaktär jag har, när jag direkt säger: gärna, ska bara ta en dusch så ses vi sen!!!! Så något plugg blev det inte idag. Hämtade småbarnen på dagis strax efter 15. Åt pytt i panna & stekt ägg till middag, sen åkte jag & äldsta dotter till stallet & hon red. Har tagit en smoothie & ska nog snart gå & lägga mig, faktiskt!

Belöning!!

 Dom här godingarna har jag belönat mig med den här gången!!

Dagens vikt är...


... 88,8 kg !!  Det betyder att jag totalt gått ner 30,6 kg !!!!!  Jiiippiiiie, nu är det dags för en belöning & jag vet precis vad det ska bli! Återkommer med bild lite senare.






Mått & vikt
                        20/1        12/8          18/8              (vecka)        Totalt:
Vikt kg           119,4       89,6          88,8             - 0,7 kg       -30,6 kg
"Midja"           115          96              95                -1 cm          -20 cm
Mage/navel   136         114            114                0                -22 cm
Bröst              127         114            114                0                -13 cm
Överarm          35           31               31                0                  -4 cm
Lår                    77           66               65              -1 cm         -12 cm
Vad                   47           42               42                0                 -5 cm
Hals                 42           37               37                0                  -5 cm
Stuss              130        113            112               -1 cm         -18 cm
                                                                               - 3 cm         - 99 cm

AIK i serieledning!

Åt lunch hemma innan jag åkte till skolan, rester från gårdagen. Pluggade sedan fram till 16.00 då jag hämtade småtjejerna på dagis. Till middag blev det pasta med kantareller igen! Kollade sen på fotboll på tv. Aik vann & är nu i serieledning, det känns otroligt bra! Ska ta nåt till kvällsmål nu & sen blir det sängen. Imorgon är det vägdag, håll tummarna för att jag hamnar under 30 kg i viktnedgång då!!!!

Promenerat

Igår blev det pasta med kantarell och baconsås & parmesan till middag. Efter maten tog jag småtjejerna bort till en park med en stor damm & matade fåglarna, sen fick dom leka en stund i lekparken. Badade dom & fick dom i säng. Kollade på friidrott med äldsta tjejen & åt kräftor. Supergoda!

I morse följde jag med dottern till skolan & tog sen en promenad. Måste börja röra på mig mer nu!!!! Ska faktiskt passa på att ta ett bad nu innan jag ska åka till skolan.

Glömde datorn!

I fredags efter gympa-uppvisningen åkte vi till landet. Glömde datorn hemma så har därför inte kunnat blogga. Det var jätteköer ut så det tog över två timmar. Åkte till Nynäs & satte oss i hamnen & åt lax & räkor igen. Det var jätteskönt, inte så mycket folk. Handlade sen & fortsatte till landet. Hade lite "fredagsmys" & la oss sen ganska tidigt. Jag blir så lugn ute på landet & kan verkligen koppla av ordentligt.

Lördag: Upp vid 9.30. Åt frukost ute på altan. Gick sen ner till bryggan & badade hela dagen. Jättefint väder, igen!
Barnen plockade massa blåbär som de åt till lunch med grannbarnen. Mannen & de två äldsta tjejerna gick ut i skogen & "hämtade" kantareller. De hittade så mycket att dom gav bort en del till några äldre grannar. Jag & "lillskruttan" vilade lite på eftermiddagen. På kvällen åt vi svenska färska kräftor med rostat bröd & smörstekta kantareller, det var inte så tråkigt!!!

Söndag: Frukost vid 10. Slöade lite, städade & packade sen ihop & åkte hem. Har nu packat upp & slängt in en maskin tvätt. Mannen har åkt till jobbet & äldsta tjejen har redan stuckit till en kompis. Ska snart göra middag.

Fredag!!!

Fredag idag, skönt! Har skjutsat till gympan & packat lite. Vi sticker ut till landet i helgen. Nu ska jag åka till skolan & sen ska vi kolla på uppvisning på gympan.


Ikea & lunchat

Jag stack iväg till IKEA på förmiddagen för jag hade en matta bl.a som jag skulle lämna tillbaka. Passade på att gå runt en sväng men hittade faktiskt inget roligt. Mötte sen upp några kompisar & lunchade med dom. En Räk & avokadosallad blev det. Fick ytterligare kommentarer idag om hur "smal" jag blivit av killen som jobbar på lunchstället. Kul! Har hämtat barnen på dagis & ska väl sätta igång med middagen snart!

Ledig idag!

Gick ju & la mig tidigt igår, men kunde omöjligt somna. Läste lite först & kollade sen på Tv. Klockan gick & hann bli 01.00 innan jag somnade. Därför var jag ju inte direkt pigg imorse när klockan ringde & det var dags att väcka barnen. Har kört tjejerna till gympan & sitter här med en kopp kaffe. Idag är det inga lektioner så jag är ledig. Får se vad jag ska hitta på.

Trött

Idag var jag hemma på förmiddagen. Passade på att ta ett varmt bad. Åt sen lite lunch & åkte till skolan & hade Matte-lektion. Hämtade barnen på dagis & sen kom även äldsta tjejen hem från gympan med en kompis som ska sova här inatt. Gjorde pannbiff till middag. Trodde att det även skulle räcka till imorrn, men ungarna åt som hästar så tji fick jag! Barnen har badat & nu försöker vi få alla att sova. Det är inte så lätt då alla har vänt på dygnet under sommarlovet. Själv är jag dödstrött & ska nog gå & lägga mig snart och läsa lite. Har både nya Chic & Solo att gotta mig i....
Förresten stötte jag på en mamma från dagis på affären, som tyckte att jag blivit så smal & fin. Det känns verkligen kul att folk ser & att dom även säger det!!


Typiskt.....

.....jag har bara gått ner 0,1 kg sedan förra veckan, så det fattas fortfarande 0,1 kg för att ha gått ner totalt 30 kg!!
Irriterande, men Göteborgshelgen satte tydligen sina spår!





Mått & vikt
                        20/1        4/8            12/8              (vecka)        Totalt:
Vikt kg           119,4       89,6          89,5             - 0,1 kg       -29,9 kg
"Midja"           115          97              96                -1 cm         -19 cm
Mage/navel   136         115            114              -1 cm          -22 cm
Bröst              127         114            114                0                -13 cm
Överarm          35           31               31                0                  -4 cm
Lår                    77           67               66              -1 cm         -11 cm
Vad                   47           42               42              -1 cm           -5 cm
Hals                 42           38               37               -1 cm           -5 cm
Stuss              130        113            113                 0               -17 cm
                                                                               - 4 cm           - 96 cm

Tisdag

Efter att jag hade hämtat barnen från dagis igår, gick vi ner till badet & barnen fick bada lite innan middagen. Snart är det ju slut på sommaren så det gäller att passa på. Dom är så fina mina tjejer, alldeles "vita" i håret & bruna som pepparkakor!!

Äldsta tjejen tog hem en kompis som sov över. Det var stört omöjligt att få dom att somna så inte förrän strax före 23 blev däckade dom. I morse fick jag väcka alla barnen som faktiskt var ganska trötta. Körde småtjejerna till dagis & hämtade sen ytterligare en tjej & körde alla till gympaläger. Har nu kommit hem & tagit en kopp kaffe & en hårdmacka.
Kom just på att det är ju faktiskt vägdag idag också..... Ska ju precis sticka iväg & göra lite ärenden så jag kanske skjuter på det tills imorrn istället!


Då är man igång igen!

Åt frukost i morse & lämnade sedan barnen på dagis. Båda på nya avdelningar & det gick jättebra, dom har längtat lite efter sina kompisar. När jag kom in sa en av fröknarna att: men guuud va smal du har blivit, jag såg redan innan sommaren att du hade gått ner, men nu är du ännu smalare...... Jag blev glad & tackade. Det är ju egentligen lite skumt att folk tycker att man är "smal" då jag fortfarande lider av fetma enligt BMI-tabellen.......

Var sen upp till skolan & hämtade scheman m.m. Har sedan varit hemma & tillbringat den mesta tiden i telefon då jag har skjutit på allt sånt tills nu! Alltså ringa Csn & Förs.kassan,banken & ändra doktorstider m.m........

På onsdag börjar min skola så då är man igång igen. Fasen vad sommaren gick fort, men jag ska inte klaga för det har varit en Supersommar!!

Oj då, lunch!? Måste få nåt i magen nu!

En kanonhelg i Göteborg

Då är vi hemma igen! Har varit i Göteborg hela helgen. Vi tog X2000 ner i fredags & kom fram vid 13.00. Checkade in på hotellet & gick sen & åt lunch. Lax blev det & ett glas vitt vin. Tog sen en färja in till City. Gick runt lite & satte oss sedan & tog ett glas Rosévin & åt jordgubbar. På kvällen åt vi middag på Sjömagasinet. Det var helt underbart gott, tyvärr orkade jag ju bara varmrätt (en halv) men tog iallfall några skedar av min mans Hummersoppa som förrätt. Den är himmelsk god.

På lördagen gick vi upp & åt frukost. Hade velat äta lite av varje men tyvärr orkade jag bara pyttelite äggröra & bacon + en kopp kaffe. 10.30 gick vi till Spa-avdelningen på hotellet & fick både massage & inpackningar. Jättehärligt! Köpte sedan en kylväska som vi fyllde med is, Rosévin,öl & lite snacks. Den hade vi med oss & satte oss ute på några solstolar på piren utanför hotellet. Där satt vi i solen & tittade på båtar & njöt. Så härligt. Efter det blev det en dusch & Ceasarsallad till middag. Var sedan på Madonnakonserten, som var riktig bra!

Efter frukost & utcheckning på söndagen gicg vi runt i Nordstan & kollade lite. Åt en härlig Räkmacka till lunch & sedan tog vi X2000 hem igen. Kom hem vid 18.30 & strax efter oss kom även morfar med barnen som hade varit ute på landet under helgen. Packade upp & fixade lite inför dagisstart & gympaläger. Åt lite kräftor sent på kvällen.Jättegott!

Varit på kalas & packat

Idag testade vi på ett "nytt" bad ! "Kairo-badet i Upplands Väsby!  Var där hela dagen fram till 16:30. Var sen på Plantagen & kollade efter en ny kylväska eftersom våran gick sönder idag. Det fanns tyvärr bara ett par stycken kvar & dom var för små, så jag får leta vidare. Skulle behövt en till imorgon då morfar ska åka med barnen till landet, men vi får får använda några andra lite mindre vi har här hemma.

Åt lite Thai-mat från gårdagen & stack sen till ett kalas. Några som jag inte sett på ett tag, sa att jag blivit så mycket smalare & var snygg & fräsch. Jag blev såklart jätteglad & sög i mig alla komplimanger. Kom hem igen vid 21.30 & har packat både till mig själv & alla barnen. Imorgon bitti åker ju dom till landet & jag & mannen till Göteborg.

Stranden idag igen!

När vi vaknat i morse & min mellantjej började prata kände jag knappt igen henne! Hon såg helt annorlunda ut med sin stora fläskläpp & skrapsår. Hoppas det blir bättre snart!  Efter frukosten stack vi iväg till stranden igen & kom inte hem förrän nu. Jag har ingen aning om vad vi ska äta till middag & jag känner mig helt "slut" efter en hel dag på tranden så det lutar åt "hämtmat" ! Min äldsta tjej är hos några kompisar & mellantjejen har en kompis här hemma.

Sommaren med Göran

Var den film vi såg. Den var rolig & helt okej. Vi käkade först på Lo Scudetto inne i stan. Jag åt stekta pilgrimmusslor med jordärtskockspuré, det var supergott. En halv efterrätt med Pannacotta fick jag också i mig! Tyvärr hade mellantjejen cyklat omkull så hon hade en riktigt rejäl fläskläpp. Hon sov ju nu när vi kom hem, men jag tyckte så synd om henne.


Bad & bio

Har nu precis kommit hem från badet, det gäller att passa på när det är fint väder & snart är ju ledigheten slut. Ska hoppa in i duschen & göra mig iordning. Jag & mannen ska iväg på bio & vår barnvakt kommer & tar hand om barnen. Hon är världens bästa barnvakt & barnen älskar när hon kommer. Dom är i parken, spelar spel & framförallt bakar dom tillsammans.


"Slagen på målsnöret" !

Idag är det tisdag igen & jag har vägt mig!! Vågen visade 89,6 kg och det betyder att jag har gått ner 29,8 kg totalt! (-1,8kg sen förra veckan) Det fattades 0,2 kg för att nå en nedgång på 30 kg, "slagen på målsnöret" !! Men jag får väl vänta tills nästa vecka, för då är det verkligen högst troligt att jag ska nå nästa delmål dvs -30 kg! I centimetrar hade jag dock minskat hela 9 cm, och det känns verkligen kanon! Förresten har jag ju gått under 90-strecket också, hurra!!






Mått & vikt
                        20/1       28/7            4/8              (vecka)        Totalt:
Vikt kg           119,4      91,4           89,6            -1,8 kg        -29,8 kg
"Midja"           115         101              97               -4 cm         -18 cm
Mage/navel   136         117            115              -2 cm          -21 cm
Bröst              127         114            114                0                -13 cm
Överarm          35           31               31                0                  -4 cm
Lår                    77           67               67                0                -10 cm
Vad                   47           43               42               -1 cm           -5 cm
Hals                 42           38               38                 0                 -4 cm
Stuss              130        115            113                -2 cm         -17 cm
                                                                               - 9 cm           - 92 cm

Äntligen lite lugn & ro

När jag stod & gjorde middagen kom även svägerskan med barnens två kusiner, så även dom fick äta & fika här! Nu har alla gått hem & den äldsta följde med sin kompis hem för att sova där. Äntligen lite lugn & ro. Nu ka jag ut & "fixa" uteblommorna & vattna lite. 

Bad hela dagen

Idag har vi legat nere på badet hela dagen igen! Skönt att det är fint väder, men synd för alla som började jobba idag!
Köpte med en sallad med kyckling & fetaost som jag åt till lunch. Nu har tjejerna några kompisar här igen så det är fullt hus som vanligt. Drog en dammsugning när vi kom hem & ska snart börja med middagen. Idag blir det spagetti & köttfärsås!

Vår tvättmaskin har pajat & det är verkligen katastrof..... Det är själva dörren som gått sönder i gångjärnen & har vi tur får vi hem den vi har beställt om några dagar...... Fan, vad beroende man är av tvättmaskin....

Är så sugen på....

...att väga mig nu när jag är hemma & har min egen våg tillgänglig! Men jag har bestämt mig för att hålla mig till på tisdag som fortfarande är min "officiella" väg-dag! Har en stor förhoppning om att nå nästa delmål, som är, -30 kg !! Jag hoppas verkligen att det blir så.....

Mycket tvätt...

...blir det! Tvättar nu den sjätte maskinen sen vi kom hem, det blir en hel del på fyra veckor i en familj på fem personer. Var ju på dop idag. Fikade hemma hos dem efteråt & som tur är har dom pool, så barnen badade i typ tre timmar, medans vi vuxna försökte hålla oss i skuggan. Efteråt åkte vi och åt på en restaurang. Jag åt gös med vitvinssås, grönsaker & pepperrot. Jättegott! Var sen i affärn för att handla men det fanns nästan inga varor att handla, söndagar är inga bra dagar att handla på.....

Dop

På kvällen igår tittade vi på Slumdog Millionare. Den var bra! Till kvälls-snacks blev det smörstekta kantareller & oliver. Jag kan få en sån sjuk längtan efter oliver ibland, det var bara några år sen jag började äta oliver, men ack så gott!!

I morse vaknade vi vid 9-tiden. Vi har ätit frukost & lagt in ytterligare en tvättmaskin. Torkat av bordet ute på altan & fixat lite annat smått & gott. Klockan 13 ska vi iväg på dop (tyvärr). Skulle hellre velat sticka iväg med båten nu när det är så fint väder!

Mitt älskade badkar...

Idag åt vi frukost ute på altan på landet som brukar. Det kändes lite vemodigt, då det var sista gången vi gjorde det på länge! Packade sedan & tog upp båten på trailern & åkte hem. Har tvättat tre maskiner & packat upp det mesta. Kycklingspett & grillade grönsaker blev det till middag. Efter maten la jag mig i mitt älskade badkar & badade i drygt en timme. Är det något jag saknar när jag är hemifrån så är det just mitt badkar.... Barnen har haft kompiar här & varit ute i trägårn & gjort "saft" på olika bär...... Nu är dom uppe i duschen hela gänget & spolar av sig "saften" som verkade fastna mer på hela dom än i bunkarna.....

RSS 2.0