Brrr....

..det är verkligen iskallt ute nu. Jag bad just min man att ta ner vinterjackor m.m från vinden. Det blir ju mörkt så snabbt nu också. Jag tycker om att vi har riktiga årstidväxlingar här i Sverige. Nu när hösten kommer tycker jag att det mysigt med stickade koftor & sjalar. Krypa upp i soffan med en kopp te, tända ljus eller en sprakande brasa!!

Nu skriker min dotter att jag ska komma & "mysa" i soffan med henne, så det är precis vad jag ska göra!! So long!

Sorry...

...nu har jag varit skitdålig på att uppdatera igen!!  Men, ni vet hur det är, det är fullt upp, det går i ett.....

Vad har jag gjort på sistone då? Jobbat såklart, varit på bröllop, ute och ätit middag, shoppat, varit i stallet, softat, "pulat hemma"......

Ikväll har vi i familjen "myst" lite. Jag gjorde Gino, som vi åt med glass, med massa tända ljus omkring oss. Jag tycker att det är mysigt att göra nåt lite extra, mitt i veckan (eller i början) för att ha det härligt tillsammans.

Förresten har jag börjat fundera på det här med att operera bort "hängmagen" ock fixa till brösten(skinnpåsarna)!! Jag tror att dom kommer göra nån sorts bedömning vid 2-års återbesöket!? Skulle vilja kolla upp det där redan nu, men vi får se.

Nu är jag trött, jag ska blåsa ut ljusen & sen gå upp till sängen!


Fredag= me like

Fredag igen, veckorna går verkligen fort! Stack från jobbet tidigt idag och hämtade barnen. Har ett helt gäng med tjejer här hemma nu, som leker skola m.m. Ikväll blir det bara mys härhemma & vi ska grilla. Jag har tänt massa ljus och ska snart hälla upp ett glas vin och sätta mig i soffan och läsa Femina.

80B

Alltså, jag kom bara att tänka på att jag har gått från bh-storlek 95D till 80B...... Så liten har jag inte varit på typ 15 år !!   Helt otroligt, faktiskt!! Iofs får man ju "rulla in" in de små tuttarna i kuporna nu, men det syns ju inte när man har bh iallfall. Barnen säger ju att jag har fått "långa" bröst & jag håller tyvärr med dom ;-( Man kanske ska göra nånting åt det??

Idag åt vi spagetti & köttfärssås från igår till middag. Det var godare idag än igår & framförallt skönt att slippa laga middag igen. Gjorde så pass mycket igår att det även räcker till imorrn. De stora tjejerne är inte hemma heller så det passar ju utmärkt!

Ska lägga i en maskin tvätt nu & sen hämta mellantjejen hos en kompis.

Brunch

Hade egentligen planer på att sticka till landet den här helgen, men vi blev hemma istället. I fredags var jag på mammografi. Det gjorde svinont när dom pressade ner brösten och fotade. Hoppas allt är bra, man får svar inom två veckor. Åkte sen och shoppade lite. Det blev ett par Replay-jeans, ett par skor, ett armband och lite ögoncreme bl.a. På fredagkvällen var vi sen bara hemma & åt middag & såg på tv. Dottern hade två kompisar här som sov över. Som vanligt (på fredagar efter god mat & vin) däckade jag tidigt på soffan.....

Gick upp i hygglig tid på lördagen & åt en riktigt helgfrukost. Eller jag åt en macka med ägg på, men de andra åt nybakat bröd, yougurt, juice & ägg. Tog sen ett långt, skönt bad & kollade i nya Damernas Värld, medans småtjejerna var på gympa. På kvällen åt vi kyckling med risotto, jättegott!

Idag har vi varit i stan och ätit brunch med ett gäng kompisar och deras familjer. Mysigt!

Nu ska jag göra spagetti & köttfärssås.

En ny vecka igång

Usch, va helgen gick fort!! Swisch sa det, så var det måndag igen. Har jobbat såklart, hämtade sen barnen & så  åkte vi hela familjen & åt på "Kina-resturang". Mysigt & sitta & prata med barnen i lugn & ro. Borde göra en del "praktiska" göromål nu, men funderar starkt på att "hoppa" det & istället göra mig en Cappuchino & sätta mig i soffan! Så får det bli ;-)


Söndag

Helgen har varit bra. I fredags hade vi bara en lugn hemmakväll för första gången på jättelänge. Det har varit så mycket uppbokat hela tiden, så jag såg verkligen framemot att bara ta det lugnt. Vi åt lite gott, tog ett glas vin & tittade på Tv. Somnade som vanligt på soffan......

Igår var vi på 60-årsfest. Det var jättetrevligt med god mat & trevliga människor. Är faktiskt lite trött idag, fast jag tog det väldigt lugnt.

Låg i sängen till c:a 10 i morse. Har fikat & lagt i en maskin tvätt. Tjejerna har kompisar här & snart ska jag åka med "Lillan" på hennes dans.


Jag = normalviktig!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu har jag äntligen vägt mig, 70,7 kg!! Det var bra länge sen vågen visade så fina siffror. Jag har nu ett BMI på 24,8 vilket även betyder att jag faktiskt är normalviktig!! Jag har INTE fetma, eller ens övervikt längre. Det känns ju väldigt, väldigt bra!!!!!  Skulle vilja tappa c:a 5 kg till men om jag inte går ner mer, så är jag ändå nöjd.
Jag har ju fått mitt liv tillbaka. Jag kan göra alla dom saker, som jag innan operationen ville kunna göra, tex gå in i vilken affär som helst och hitta kläder som passar, ha på mig tajta jeans & stövlar, åka skidor, rida och mycket mycket mer........


Jag har tappat 48,7 kg sedan open!






Glömde.....

Glömde bort att väga mig imorse iallafall! Ska försöka komma ihåg det imorgon bitti istället.

Har varit skittrött idag, lite låg. Jag tycker att det går åt alldeles för mycket energi till jobbet. Det finns ingen ork kvar till annat, efter att man har kommit hem. Inte kul. Har iallafall kört ett gäng tjejet till gympa & även hunnit med att handla. Jag ska sätta mig i soffan nu & bara läsa tidningen. Har svårt att göra det, alltså bara sitta och ta det lugnt. Det känns stressande. Jag har så mycket som går runt i huvet..... Usch!

RSS 2.0