Lördag kväll

Idag sov jag till 10. Vi hade några kompisar över igårkväll & det blev en del vin.

Va ute på "stan" idag på dan. Va bl.a på Makeupestore och plockade mina bryn & kollade sen lite i affärer. Hittade ingenting roligt, tyvärr. Köpte bara en del praktiska saker som rakgelé & ögonbrynsfärg.

På eftermiddagen blev det ett långt, varmt bad & nu har vi precis ätiti middag. Kyckling med Risonnisallad, skitgott! Nu blir det soffan & tv:n, Melodifestivalen bl.a.


Väskor & jackor

Här är lite bilder på väskor & jackor jag vill ha också!






Skor jag vill ha till våren

Här är några skor jag funderar på att köpa till våren:

De här från Nelly.com är redan på väg hem til mig;-)

















Den här fredagen...

..startades upp med en macka med stekt ägg & lite bacon + en cappuchino. Jag är hemma med en sjuk dotter som iofs inte är så jättesjuk för tillfället iallafall. Har själv varit jätteförkyld den här veckan & har därför inte fått så mycket gjort. Nu har jag lagt in en maskin tvätt & ska ta dammsugaren ett varv. Ute snöar det kraftigt nu, nu får det va nog med det tycker jag. Vill ha vår !!! Ska sticka iväg sen & köpa nya tulpaner. De från förra veckan har vissnat & ska slängas ut. Jag är sugen på en skitcool vas, men den är svindyr så vi får väl se hur det blir!?

Så här ser den ut:

Visst är den fin?

För två år sen....

.....vid den här tiden, låg jag nyopererad på uppvaket!! Allt hade gått som det skulle, men visst gjorde det ont & jag minns att jag var så illamående.

Första året tappade jag ungefär 42 kg & andra 8-10 kg. Som mest har jag vägt 119,4 kg & som minst 69,7 kg.
Nu ligger jag på c:a 72 kg. Är inte det helt fantastiskt!!?? Jag skulle aldrig ha klarat det utan open, det är jag säker på. Att gå ner ett tiotal kilo har jag klarat massor av ggr, men aldrig att hålla det. Jag har alltid gått upp det igen, men inte denna gång!

Inför operationen skrev jag en lista på sånt som jag önskade att kunna göra eller klara av. Hela den listan är avbetad nu. Jag kan rida, leka med barnen, få plats i en flygstol & slippa ha säkerhetsbältet på "största storlek", jag åker skidor & om jag ramlar kan jag faktiskt ta mig upp själv utan problem, jag kan handla kläder i vanliga storlekar i vanliga butiker, jag kan ha stövlar ( vaderna är inte för tjocka längre) och tajta jeans funkar också ;-)

Efter en så här kraftig viktnedgång finns det såklart en del "häng" här & var, men vare sig jag får möjlighet att ta bort det eller inte så är jag sååå nöjd med mitt nya jag. Eller mitt nya "synliga jag" kanske jag säga. Jag är ju samma person som jag alltid varit, men nu ser jag ut, som jag alltid har känt mig också!!


RSS 2.0