En härlig helg...

...har jag haft. I fredags efter jobbet åkte jag först och shoppade lite innan jag hämtade barnen. Det blev ett par Filippa K-byxor och en "Pippi Långstrump-tröja", och några nya ponchos bl.a. På kvällen grillade vi och drack gott vin. Ett par kompisar kom förbi en stund också. La os  sedan rätt tidigt och läste, skönt!

På lördagen var vi iväg och red på islandshästar. Verkligen jättekul!! (Det hade ju inte funkat med min vikt för några år sedan) Åt lunch "på stan" efteråt, och hemma la jag mig sedan i varmt, långt bad. Kräftor åt vi sedan på kvällen. I love!!

Idag åkte vi och handlade lite ridgrejer och gympakläder till tjejerna. Har även varit på fotbollsmatch och ätit middag ute på retaurang.  Sammanfattningsvis kan jag säga att helgen varit helt perfekt :-)

Imorgon jobb

Vi hade en trevlig middag här igår. Vi grillade. Som tur var blev det inte så sent, det känns bra idag, så att man kan få lite gjort. Behöver stryka bl.a för imorgon börjar allvaret igen :-(  Då är det ett år till nästa sommarsemester...... Vill ha mer nu!!

Ska kanske lägga mig en stund i vår Fatboy-hängmatta och slöa först....


Lördag

Igår satt vi ute & åt middag. Tände lyktor, sippade på ett glas vin & läste skvallertidningar. Tyckte det blev lite kyligt & när jag sedan gick in stod termometern på 13,8 grader. Ingen Spanienvärme på kvällarna här, precis.....

Nu ska jag åka upp till affären & köpa lite smågrejer, för vi ska ha middag med några kompisar här ikväll.


Har varit i stan

Jag, mannen & två av döttrarna åkte in till stan på eftermiddagen. Först käkade vi middag och sedan gick vi upp på NK där jag hittade en liten väska på Filippa K, som "fick följa med mig hem" ;-)

Sedan åkte vi till Stockholms Glassbar där barnen fick glass i stora lass. Själv beställde jag en halv storlek på en glass, som jag sedan åt typ 1/4 av, innan jag blev mätt......

Nu ska jag bänka mig i soffan, framför mitt nya favvoprogram "The Killing"..... See you!



Smaskigt!

Nu är det ju säsong för mina favoriter, KRÄFTORNA.........
Igår satte jag i mig nästan 1 kg själv!! Fast då äter jag bara kräftor alltså, inget bröd & ost & sånt!
Svenska färska jumbokräftor från Vättern, hur gott som helst.

Nu ska jag hoppa in i duschen, jag måste hitta på nåt idag, men vet inte vad!? Har två av tjejerna hemma, och den tredje är på fotbollsläger.

Så trist att det varit dåligt väder den här veckan, det hade varit perfekt att hänga på stranden..



Den här sommaren är nog.....

....en av de bästa i mitt liv!!

Jag har haft en lång, skön semester som nu börjar gå mot sitt slut.

Vi har varit på landet, där vi solade, badade & åkte båt i stort sett varje dag. Plockade blåbär och gjorde paj, åt mycket jordgubbar. Bra väder hela tiden. Efter det åkte vi till Spanien tillsammans med några andra familjer och stannade i två veckor. Sol, bad, kall öl & rosé och trevliga resturangbesök. Barnen lekte och vi vuxna njöt.

Allt känns faktiskt bättre nu, när jag väger mindre. Man kan liksom njuta på ett annat sätt. Tidigare var det inte jättekul att lägga sig på stranden i bikini som en stor val.

Shoppingen är också roligare nu när man är utomlands förstås. Även jag, kan hitta kläder som passar:-)
Och jag älskar ju mode...... och att shoppa ;-)

Jag har inga problem med att äta nånting. Tyvärr slarvar jag, och hoppar ofta över mellanmålen, så det ska jag verkligen ta tag i nu i höst.

Nu sitter jag här själv & har precis duschat och smörjt in mig. Tråkigt nog börja solbrännan redan avta något...



RSS 2.0