Tisdag kväll

Har jobbat som vanligt. Vi är fortfarande "kort" om folk & har mycket att göra, tyvärr! Man känner sig helt utarbetad. Hämtade barnen, åt middag & var sen i stallet. Ikväll har jag ätit kräftor igen, jag älskar verkligen kräftor. Mums!!

Har inte vägt mig på jättelänge, så om jag kommer ihåg det, ska jag göra det imorgon bitti. Känner mig "lite lättare" igen, så vi får väl se vad vågen visar. Sist var det ju 72,5 kg!!

Mycket festande...

Halloj igen! Det har gått ett tag sen jag var här inne nu. Har haft fullt upp, faktiskt. Vardagen som har rivstartat efter semestern med barnen & deras aktiviteter, träffat lite gamla jobbarkompisar m.m. Hade också fullt upp i veckan med att fixa inför min fest, som gick av stapeln i lördags. Den blev verkligen hellyckad!! Vi var ungefär 50 personer. Det började med bubbel & mingel. Sedan åt vi middag & fikade. Efter det var det party hela natten!! Dom sista gick vid 03.30......  Jag var så uppspelt sen när jag kom hem, så det var skitsvårt att somna.
Kul hade vi iallafal,l men det känns också ganska skönt att det är "över" nu. Det känns lite synda att jag är "anonym" här, för annars skulle jag lägga ut massa fina bilder. Fick själv en hel del uppskattande kommentarer & det är ju alltid kul. En sa att jag ser tio år yngre ut idag, än vad jag gjorde för tio år sen, eller var det jämfört med för tio år sen!? Skitsamma, positivt var det iallafall :-)

Ikväll har jag varit på föräldramöte i skolan. Ska nu gå & "knyta mig".

Förkyld:-(

Igår kände jag mig rosslig i halsen & lite snorig & idag kom förkylningen som ett brev på posten. Är helt täppt i näsan samtidigt som det droppar tunt genomskinligt snor.....
Har varken tid eller lust med det. Har jobbat & varit i stallet+en snabbis på IKEA. Köpte lite smått där, till min fest som är på lördag. Har ju (tyvärr) fyllt år!!

Imorgon ska jag till frissan och det behövs verkligen nu efter mycket sol i sommar.

Jag har börjat läsa spanska också. Jag som har så mycket tid över jämt menar jag, NOT, men det är iallafall väldigt kul.

Häromdan hade jag & mannen bröllopsdag & vet ni vad jag fick i present av min man? Jo, dom där stövlarna som jag tyckte va så fina, men alddeles för dyra, gulligt va? Själv hade jag glömt bort att det var vår bröllopsdag.

En kanonhelg

I fredags efter jobbet åkte jag till Kista & kollade i lite affärer. Ett par jeans & några toppar köpte jag. På kvällen kom några kompisar över & grillade. Det var trevligt! Tjejrna hade kompisar som sov över också, så det var fullt hus.

På lördagen kom en kompis till mig & hälsade på, på dagen. Gjorde oss sen iordning & stack in till stan med ett kompisgäng. Vi skulle ha överraskningsmiddag för en kompis som fyllt år. Vi satte oss först på TGIF i Kungsan & drack massa rosé. Efter det åt vi middag på en italiensk resturang & avslutade sen på Vickan. Kom faktiskt inte hem förrän 03.00 så idag har jag & mannen varit lite trötta.

Idag har vi inhandlat nya gympaskor & överdragskläder m.m till barnen. Jag har tagit ett skönt bad & till middag blev det Lövbiff med Gorgonzolasås. Barnen har haft massa kompisar här, men nu har dom badat & faktiskt somnat allihopa, så nu kan jag också krypa ner i sängen utan dåligt samvete,


Snart helg!

Snart är det helg & det ska bli skönt! Imorse följde jag min stora tjej på uppropet i nya skolan. Sedan har jag kämpat på jobbet & kom inte hem förrän 19.45. Slängde i mig lite mat & har badat småtjejerna & skrivit under massa papper som barnen ska ha med sig tillbaka till plugget imorrn.

Nu ska jag sätta mig i soffan en stund & försöka varva ner lite.

Har för mycket....

...på jobbet!! Har bara jobbat i tre dagar, men är redan superstressad & irriterad för att jag har så mycket. Skulle behöva jobba över varje dag för att hinna ikapp, men eftersom jag hämtar barnen funkar ju inte det. Dessutom är det ju egentligen inte klokt att det ska behövas. Man borde ju ha arbetstid som "räcker till" när man jobbar heltid, eller hur?

Stack ner till Thai-resturangen & åt middag idag. Åkte sen & handlade, har tvättat & plockat härhemma lite. Nu ska jag lägga mig & läsa Femina & sen sova. Imorgon börjar barnen i skolan & jag ska följa med min äldsta tjej, som börjar i ny skola.

Tisdag

Jobbat, hämtat barnen, ätit middag, varit i stallet, kollat på TV, ska nu sova! Så var den här dagen slut!

Kläder & stövletter

Jag tänkte att jag skulle lägga upp en bild på skinnbyxorna jag köpte igår! Tyvärr verkar man inte se vilken fin "cognacsfärg" det är på dom.  Häromdan beställde jag  också lite mer från HM: ett par stövletter & ytterligare en poncho.




Huvudvärk :-(

Har sån tråkig huvudvärk nu igen!! Det har jag haft lite till & från de senaste veckorna. En tjej på jobbet sa att jag skulle kolla blodtrycket, för har man högt kan få huvudvärk. Jag får väl göra det nån dag när jag har tid.
Nu är ju varadagen tillbaka & jag har jobbat hela dan & sen hämtat barnen. Vi har precis ätit KorvStroganoff till middag, så nu ska jag plocka undan & lägga i en maskin tvätt. Ja, nu är det som vanligt igen......


Shoppat

Idag var vi inne i stan & shoppade lite. Det blev ett par beiga skinnbyxor från HM & en jeansskjorta bl.a. Hittade ett par jättecoola Boss-stövlar på NK också, men dom var alldeles för dyra, tyvärr.
Ett par jättefina örhängen från Edblads köpte jag också. Nu på kvällen har jag tagit ett varmt bad & sen ätit kräftor. Vi delade på en flaska vin också, så nu kommer jag somna gott.

Nu ska jag förbereda lite inför imorgon, då jag tyvärr börjar jobba igen :-(


Örhängen Edblads:




Vilken fantastiskt lördag!

När man vaknade på morgonen trodde man knappt att det var sant, att det var så vackert väder & varmt!!
Vi började lördagen med att äta frukost ute på altanen hela familjen. Sen kom barnvakten & hämtade barnen för att åka till Skansen.

Jag & mannen tog båten ut till Sigtuna & åt en god lunch & drack en kall öl. Hur mysigt som helst!! Det kändes nästan lite konstigt att vara utan barnen.

Efter det åkte vi hem & duschade. Stack sedan till Råsunda & kollade på AIK-Gais. Som tur var vann vi & tog tre viktiga poäng.  När matchen var slut åkte vi in till stan & åt middag på Lo Scudetto, dack sen en dring på Utecompaniet & efter det åkte vi hem.

Det blev inte så sent, så barnen var faktiskt vakna när vi kom hem. Då la vi oss allihopa i varsin stol ute på altanen & pratade lite & tittade på stjärnorna. Det blev en jättefin avslutning på en helt fantastisk härlig lördag!!


Sista lediga dan :-(

Nu var det en hel vecka sen jag var härinne & skrev, tiden går så fort!! Vi har gjort allt möjligt: varit på kalas, bjudit kompisar på middag, varit & badat, handlat på IKEA, shoppat inne i stan, varit på Grönan .............

Idag har det varit min sista lediga dag. Vi har varit & badat hela dan på ett bad med utomhuspool, jätteskönt!
Mindre skönt är att vardagen nu sätter igång på allvar nästa vecka. Har ingen lust att jobba, vill vara ledig mer...

Det här är ju min andra sommar som opad. Allt flyter på som det ska, förutom att jag slarvar en hel del med mat & godsaker. Äter för sällan & när man hänger på stranden är det lätt att det slinker ner en bulle & nån kaka då & då. Jag vägde mig när vi kom hem från landet & jag verkar ha gått upp c:a 1,5 kg jmf med vad jag vägt som minst. 72,5 kg stod vågen på. Jag skulle vilja ner till drygt 65 kg ungefär. Har tänkt att börja gå på Friskis & även ta lite promenader. Det är ju bara så svårt att få tiden att räcka till med heltidsjobb, tre barn & alla deras aktiviteter!!  Förresten känner jag mig fortfarande fet när jag går med bikini på stranden. Har tittat på mig själv på kort & ser ju att jag inte är fet längre, men det känns så ändå. Dessutom är ju magen & låren rätt "dallriga". Undrar om jag får "rätta till" det sen, efter nästa återbesök?

Nu ska jag ta en dusch & efter det sätta mig i fotbad ute på altan, med ett glas iskallt rosé & lite oliver. Ikväll sen blir det kräftor, mums!!

Eclipse

Idag har vi varit & badat hela dagen. Glömde för första gången bort, att smörja in både mig själv & barnen, så barnen var ganska röda på kinderna såg jag, när vi kommit hem. Åt "kina-mat" till middag & sen åkte jag & äldsta dottern på bio. Vi såg Eclipse. Jättebra film. I sommar har vi sett de andra två filmerna också, dom är så "gulliga"!!



Sommaren snart slut!

Usch, jag börjar känna mig lite smådeppig nu! Det är inte mycket kvar av ledigheten, och ute känns det nästan som höst. Jag har haft fullt hus här med den äldsta tjejens alla kompisar. Småtjejerna & jag har varit iväg & kollat lite i affärer & handlat mat. Allt känns lite småtråkigt & jag känner mig inte ett dugg utvilad, utan tvärtom, skittrött!!! Får se vad vi ska hitta på ikväll.

Igårkväll hyrde vi två filmer för första gången på länge. Vi såg "Farsan", som var helt ok, men sämre än vad jag trodde att den skulle vara. Efter det började vi titta på "Shutter Island", men jag somnade.


Regn...

Har nu varit hemma ett par dagar. I lördags kväll åt vi kräftor igen & satt länge ute på altanen bara familjen. Vi satt & snackade om allt möjligt med barnen, det kändes lugnt & skönt. Jag har i stort sett tvättat klart nu, har bara en omgång sängkläder kvar.

Igårkväll var vi bortbjudna på middag hos några kompisar. Vi åt paella som var jättegod. När vi kom hem kröp vi ner hela familjen i vår stora dubbelsäng & sov. Nu när vi har varit på landet & sovit mycket tillsammans har barnen ingen lust att ligga själva i sina sängar..... Men det får vi ta tag i nu när vardagen börjar igen.

Idag öser regnet ner......Tråkigt!!!

RSS 2.0