Snart helg!

Gud, vad dagarna flyger iväg!! Torsdag snart igen, otoligt! Idag har jag jobbat som vanligt. Var sen och "snabbshoppade" lite skor på Scorette och en top på Esprit innan jag hämtade barnen. Kom hem rätt sent så det blev middag, lite plock, tvättande och sedan tv-soffan.

Ska lägga upp bilder på skorna sen.

Spa

Har precis ätit lite pastasallad. Idag har jag lyxat till det med en ansiktsbehandling samt vaxning. Håller tummarna för att askmolnet inte gör så att vår resa blir inställd. Sticker ju iväg med tjejerna om en vecka är det tänkt :-)

Söndak kväll

Helgen börjar glida mot sitt slut.... Den har varit bra, borde har varit lite längre bara..... F-n vad jag ser fram emot sommarlovet. Det ska bara bli såååå skönt att vara ledig. Men först sticker jag förstås iväg en vecka med mina tjejkompisar som vanligt!!  Sola , party, party.... Vi är ju inga tonåringar längre, men det är ju så kul att bara festa på.....

Idag gick vi upp tidig och åkte iväg på fotbollscup, sedan lämnade vi lilltjejen på kalas, har planterat blommor, handlat, hunnit med en hel del. Vi grillade till middagen, nice!! En veckas jobb kvar, sedan drar jag..


Fredag

Min man är bortrest, så det är jag & tjejerna tills imorrn. Den äldsta har en kompis här & vi har käkat nachos med köttfärs, ost, majs & gräddfil. Är skittrött, som vanligt på fredagar. Funderar på om jag ska lyxa till det med ett varmt bad, innan jag kryper upp i soffan. Ja, så får det bli!

Fotvård

I eftermiddags var på salong och fick fotvård. Så skönt, nu törs jag släppa fram fossingarna i öppna skor;-) Först ska jag bara lacka dom också. Nästa vecka blir det ansiktsbehandling & vaxning. Funderar på att kanske försöka få bort "bikinihåret" permanent med laser, men har inte bestämt mig ännu. Kör ju det på hakan & det kommer tillbaka, så vi får se.

Förresten blev jag kallad till Karolinska för att kolla om jag får operera bort "maghänget" men tyvärr är jag bortrest då, så jag måste boka om.

Fredagsmys

Gick från jobbet vid 14.15 idag. Gick en snabb shoppingrunda innan jag hämtade barnen. Det blev en Jade Jagger-tunika från Indiska, ett par röda skor och ett Saboarmband bl.a.

Nu blir det Tacos och "fredagsmys".......





Skönt med helg

Nu är det sen torsdagskväll. Jobbade sent ikväll och åkte sedan direkt ner till Sjömacken, och mötte upp familjen som cyklat dit. Vi är lyckligt lottade som har gångavstånd till bad, båt och sjömack..... Åt lite och tog en öl i sällskap med lite grannar m.m . Har sedan jag kom hem legat i soffan & kollat på Tv. Skönt!

Nu är det bara en arbetsdag kvar och sedan helg. Me like ;-)   Iofs är helgen typ helt uppbokad, men mest med roliga saker!! Återkommer....

Föreläsning

Idag har jag varit på en föreläsning som handlade om, hur vi ska hjälpa våra barn till att känna/ha en god självkänsla och gott självförtroende. Det är superbra att prata om sånt här, och jag lärde mig verkligen jättemycket.

Det gäller att peppa och coacha våra barn. Inte nödväntigtvis lösa deras problem, mera lyssna och kommunicera. Hjälp till självhjälp. Vi ska försöka att inte sätta etiketter på barnen, som de sen kan ha svårt att komma ifrån. Undvika ordet "duktig"..... Det ordet som gör att så många, även vuxna, kämpar med att leva upp till att ständigt vara "duktig"... Vad är duktig egentligen?

Vi ska skilja på prestation och person.

Ikväll har jag tagit ett långt skönt bad också. Det var ett tag sen, så jag njöt verkligen. Nu ska jag faktislt krypa till sängs. Skönt att lägga sig i tid för en gångs skull.

Ja, fullt upp...

...som vanligt!! Jobb & barnens aktiviteter.

Vi ska snart äta....

...en jättegod middag! Vi har redan fått i oss en förrätt, som bestod av sparris, (av finaste sort) prosciuotto och hollandaisessås. Till huvudrätt blir det ugnsbakad torskrygg med jordärtskockspuré och ugnsbakade grönsaker.
Mums...........................

Lördag fm

Vaknade vid 7.30 imorse. Hade svårt att röra mig, eftersom alla tre barnen också låg i våran säng.... Men mysigt att ligga och "gosa" & snacka med dom på helgmorgarna!

Fikade och åkte sen & lämnade in fikabrödet till försäljning, samt lämnade en av döttrarna på gympa. Det är jättehärligt väder, så vi ska väl fixa lite ute är det tänkt!

2-årskontroll

Jag kom precis hem. Har varit på Ersta på 2-årskontroll. Proverna jag tog för några veckor sedan såg bra ut. På deras våg vägde jag 74 kg :-( men då hade jag kläder på mig, var kissnödig & hade precis ätit ;-) Det är lite mer än för ett tag sen, men ingen katastrof ännu.

Jag visade upp mitt "häng" & sköterskan fotade så att hon kunde skicka det vidare till Karolinska. Blev chockad när jag såg fotona, för jag såg typ höggravid ut!! Usch, då kan man tänka sig hur f-n man såg ut med 50 kg till på kroppen.....  Hoppas att man får någon återkoppling av KS ganska fort. Tyvärr verkade inte sköterskan tro att jag skulle bli beviljad op via landsstinget, men vi får se.

Nu ska jag baka lite, som fotbollslaget ska ha till försäljning. Sedan ska jag sätta mig i solen på altanen med ett glas rosévin. Gubben ska grilla ikväll, det blir supergott.


Dags att gå till sängs nu

Är verkligen helt slut..... Skönt att det är fredag imorgon. Fast iofs är hela helgen fullbokat med aktiviteter. Det är gympor, tävling, dans, fobollsturnering, "bakning till marknad" m.m .......... Det tar liksom aldrig slut.

Imorgon ska jag på 2-årskontroll!!

Nyfrissad

Jobbade först som vanligt, men gick lite tidigare för att åka till frissan. Färgade & klippte topparna. Har ju fortfarande håret på utväxt. Va där i två timmar, läste skvallertidningar, fikade & skvallrade lite. Jag älskar att gå till frissan. Som vanligt passade jag på att kolla lite på stan också, men hittade inget speciellt.

På fredag ska jag till Ersta på 2-årskontroll. Då kommer jag väl bli vägd, antar jag, vilket jag själv inte gjort på jättelänge. Känner mig ganska plufsig, tyvärr.


Är trött & bakis

Har tillbringat större delen av dagen till sängs framför tv:n. Det var jättetrevligt igår, och det blev rätt sent & tyvärr en hel del vin..... Då får man stå sitt kast idag.

Nu ska vi äta middag & sedan ska jag förflytta mig till soffan istället. Det blir inget vettigt gjort idag, det är bara att "gilla läget".

RSS 2.0