På årets sista dag väger jag 77,8 kg !!!!!!!!!!

Har precis vägt & mätt mig. Det är helt otroligt, men jag har tappat Ytterligare 1,1 kg och 5 centimeter! Hurra, för mig! Nu är det bara 2,8 kg kvar till det mål jag satte upp vid Operationen. Så här ser siffrorna ut:







Mått & vikt
                      20/1-09         15/12          31/12              (vecka)        Totalt:
Vikt kg             119,4            78,9             77,8              - 1,1 kg       -41,6 Kg
"Midja"             115               88                87                - 1 cm          -28 cm
Mage / navel     136              107               106               - 1 cm          -30 cm
Bröst                127              106               105               - 1 cm          -22 cm
Överarm            35                30                29                - 1 cm            -6 cm            
Lår                    77                61                61                  0               -16 cm
Vad                   47                39                39                  0                 -8 cm
Hals                   42               35                 35                  0                 -7 cm
Stuss               130              107               106                - 1 cm          -24 Cm
                                                                                   - 5 cm          -141 Cm



Fan, jag glömde!!

Hade lite bråttom imorse så jag hann inte väga & mäta mig! Gör ju alltid det på morgonen, för då väger man ju minst....hi,hi ;-) Ska försöka hinna med det imorgon, men jag har på känn att jag snarare har gått upp än ner !? Vi får se. Har jobbat hela dagen igen. Stannade till i Kista efter jobbet & för att kolla efter nåt kul att ha på sig på nyår. Tyvärr hittade jag ingenting & det var sjukt mycket folk & mest jobbigt faktiskt! Va sen bara hemma & bytte om & åkte senmed hela familjen hem till mormor & morfar. Käkade, fikade & barnen fick julklappar. Kom hem vid 21.30. Är verkligen skittrött & har ingen lust att jobba!!! Har mycket att göra inför nyår, städa & fixa.....


Måndag 28/11

Idag är det "Dårarnas dag" i Spanien !! Tyckte det lät så kul när jag hörde det på radion, på väg till jobbet imorse..... Förresten var det ganska "tungt" att gå upp 06.00 när klockan ringde! Dagen kändes dessutom jättelång, hade ingen direkt lust att jobba. Åt Champinjonsoppa till lunch. På hemvägen passade jag på att lämna lite julklappar som blivit fel bl.a . Har nu precis avslutat middagen som bestod av rökt lax, kokt potatis & hovmästarsås. Operation tvätt fortsätter..... Ska också försöka röja undan så mycket som möjligt, eftersom vi ska ha nyårsfest härhemma. Vi blir 18 personer & vi ska ha skaldjursbuffé.

Nu var det länge sen...

...jag uppdaterade bloggen! Har inte hunnit med helt enkelt!! Jag klarade iallfall provet som jag skrev torsdagen den 17/12. Så himla skönt, nu slipper jag plugga mer på ett tag. Söndagen innan jul åkte vi upp till Sälen. Vi firade jul där med en annan familj. Vi har åkt skidor & haft det mysigt på kvällarna. En av mina drömmar har uppfyllts: jag behöver inte längre vara rädd för att ramla i backen & inte kunna ta mig upp själv igen!! Jag klarar nämligen det nu, när jag inte är fet längre, helt underbart!!  Kom hem ikväll vid 18-tiden. Har packat upp & tvättat en maskin, och tagit ett varmt, härligt bad förstås. Nu ska jag gå & lägga mig för imorrn är det jobb igen! Vägning får det bli på tisdag igen, & med tanke på vad jag har stoppat i mig under julen så har jag knappast gått ner något, jag får nog vara glad om jag inte gått upp nåt, faktiskt!

Håll tummarna för mig

Nu ska jag precis åka till Universitetet & skriva prov på den utbildning jag har genomgått! Jag har knappt pluggat något alls för att det har varit så mycket annat, men jag hoppas innerligt att jag klarar det så jag kan gå vidare och fokusera på roligare saker.....  ;-)

I veckan har det varit pianoavslutning i kyrkan, avslutning på ridningen & föräldramöte & avslutning på gympan, pust!!!! Näe, nu måste jag sticka !!


-40,5 kg

Vägde mig imorse! 78,9 kg = -40,5 kg sen 20 januari! Det känns helt fantastiskt! Har byxor på mig just nu i storlek 42, helt otroligt, det trodde jag aldrig för ett år sen!
 

 



Mått & vikt
                      20/1           9/12          15/12              (vecka)        Totalt:
Vikt kg            119,4           79,8          78,9              - 0,9 kg       -40,5 Kg
"Midja"            115               89             88                 - 1 cm        -27 cm
Mage / navel    136             108            107                - 1 cm        -29 cm
Bröst               127             106            106                  0              -21 cm
Överarm           35               30              30                  0               -5 cm
Lar                   77               62              61                  0              -16 cm
Vad                  47               40              39                - 1 cm          -8 cm
Hals                 42                35              35                  0               -7 cm
Stuss              130              107            107                  0               -23 cm
                                                                             - 3 cm          -136 Cm



Jaha, då sitter man här....

....igen & det är fredag!! Ett stort glas rött & lite ostkuber. Tända ljus, det är fredagsmys ;-) Lagar middag som består av fläskfilé, ugnsstekt potatis, grönmögelsås & tomater med mozarella. Så skönt att bara vara hemma en fredag, det var länge sen, det har varit så mycket inbokat den senaste tiden. Om bara drygt en vecka sticker vi till fjällen & det ser jag fram emot. Kom på att jag måste ställa om vikten på skidorna, eftersom jag väger typ 30 kg mindre än när jag åkte sist. Det har varit en av mina stora drömmar: att kunna åka skidor med mina barn, utan att vara rädd för att ramla & inte kunna ta mig upp själv..... Nu har jag kommit dit!!! :-) :-) Ska försöka hålla mig vaken över Idol-finalen ikväll, jag är ju ganska trött, faktiskt!

En 7:a....

..... börjar min vikt på numera! :-) Jag Kande lite på mig Att jag hade tappat lite mer i vikt och i morse När jag Klev upp på vågen visade den 79,8 kg! Ytterligare 3 centimetrar Också hade försvunnit! Totalt har jag gått ner 39,6 kg, snart 40 kg, som är nästa mål!




Mått & vikt
                      20 / 1         24/11          9/12              (vecka)        Totalt:
Vikt kg            119,4           81,0           79,8             - 1,2 kg      -39,6 Kg
"Midja"            115               90             89                 - 1 cm        -26 cm
Mage / navel    136             108            108                  0              -28 cm
Bröst               127             107            106                - 1 cm         -21 cm
Överarm           35               30              30                  0               -5 cm
Lar                   77               62              61                - 1 cm        -16 cm
Vad                  47               40              40                  0               -7 cm
Hals                 42                35              35                  0              -7 cm
Stuss              130              107             107                 0            -23 cm
                                                                             - 3 cm          -133 Cm


Förhoppningsvis....

.....väger jag under 80 kg imorgon bitti!!! (Önskedröm!!) Hann inte väga mig imorse, så jag planerar att göra det imorgon istället.

Som vanligt springer dagarna iväg. Det har varit gympaupvisning, simning & vi har bakat lussebröd m.m.
På jobbet är det fullt upp & idag gjorde jag provet om försäkringar, & klarade det galant, så nu kan jag även titulera mig "licensierad försäkringsrådgivare" ! Det känns bra, för nu är en sak ur världen. Imorgon & på torsdag ska jag på utbildning i Finansiell ekonomi & regelverk m.m. Nästa vecka är det tenta. Den är skitsvår så jag håller tummarna för att jag kommer fixa den. Har ju inte pluggat något hemma själv, så jag måste ha rejält med tur om det ska gå vägen...

Igår var jag ute och käkade med några tjejkompisar. Vi var på Restaurang B.A.R. Jag åt fiskspett med parmesanrisotto & tomat & avokadosallad. Det var jättesmarrigt! Nu ska vi snart iväg till stallet.

Lördag

Igår slutade jag redan 14.00. Handlade & hämtade barnen. Var i leksaksaffärn & köpte present till dagens kalas & sedan i blomaffären & köpte lite tulpaner & julstjärnor. Åt sedan pizza & var på dotterns julkonsert. Småtjejerna var jättetrötta, men det gick bra. Kom hem bortåt 21.00 & då var det bara att ta tag i packningen inför lördagens uppvisning & övernattning.....  Tog sen alla tjejer & kröp ner i vår stora säng & sen somnade vi ganska omgående hela gänget!!

Gick upp vid 8 & åt frukost. Har skickat iväg tora tjejen & nu ska vi andra göra oss iordning för att åka & kolla på gympauppvisningen! Mannen har varit på kryssning & kommer hem ikväll igen!

Otroligt vad....

....dagarna och veckorna bara försvinner!! Jag undrar var den här veckan har tagit vägen?? Det är mycket med jobbet nu. Det känns lite mycket att jobba heltid + att gå på utbildningar nu när det är jultider med allt vad det innebär, med uppvisningar, avslutningar, bakande, luciatåg, julspel, julklappsinköp o.s.v. Appropå julklappar så har jag inga ideér what so ever på vad jag ska köpa, varken till mina egna barn eller några andra.... Kom gärna med förslag på klappar till åldrarna: 1,4,6,7,8,9 & 11 år ;-)

Nu är det torsdag kväll & jag har jobbat sent idag. Igår hade vi svägerskan med familj här på fika & glögg.
Vi planerade lite inför resan till fjällen över jul. Det ska verkligen bli så skönt att komma iväg. Imorgon ska min man åka på kryssning & jag & barnen ska på julkonsert. På lördagen är det gympauppvisning, kalas & simning.... Det är ingen rast & vila här inte!! På söndag har jag planerat att baka pepparkakor & lussebröd. Så får det bli, god natt!!

Förresten vägde jag mig i tisdags, men tog inga mått. Vågen stannade på 80,1 kg, alltså -0,9 kg!! Mitt nästa mål är att komma under 80. Tänk vilken känsla när siffrorna börjar med en 7:a.......

RSS 2.0