Nu är helgen här igen

Igår efter jobbet var jag en snabbis på IKEA & köpte lite nya kuddar till sofforna. Jag hittade jättehärliga svarta filtar på Chili också. Svarta, mjuka på ena sidan och beiga "ulliga" på andra sidan. Jag köpte två svarta kuddar & två mönstrade svarta och beiga. Så nu när jag kom hem från jobbet har jag bytt ut allt.

I morse var jag hos tandläkaren. Inga hål som tur var, men jag har varit lite slarvig på sistone, så jag behöver gå till hygienisten också.

Ikväll blir det lugnt & skönt, ska bara vara hemma, senare i helgen är det lite kalas och sånt.

Nu kom mannen hem med massa matkassar, så nu ska vi snart ta ett glas vin och laga mat.

Dom här kuddarna var det:     


                                             


Ny pyjamas!

Jag sitter här i soffan i min nya pyjamas. Den är rosa & randig och, observera i storlek small !! Small........
Otroligt faktiskt, men så skönt. Ofta behöver jag inte ens prova kläderna, innan jag köper dom längre. Jag håller upp dom & väljer oftast mellan small och medium. Fantastiskt!!

En brasa sprakar och vi har tänt massa ljus. Dessutom har jag hällt upp ett glas vin & dukat fram lite ost & kex.
Vi kom hem från stallet för en stund sedan och nu ska jag bara sitta här i soffan framför tv:n och mysa.
                                                                                       
                                                                                               
                                

Helgen var bra!

Jag har haft en bra helg, tyvärr tar den slut alldeles för fort bara. Efter att vi hade varit & handlat i lördags la jag mig i ett skönt bad. Drack sen lite vin & åt ost, innan vi lagade middag tillsammans. Till middag åt vi kycklingfilé med parmesanrisotto och stekt paprika. Låg sen & slöade i soffan innan jag somnade, förstås! 

På söndagen var vi inne i stan en sväng. Köpte en ny mysdress på NK & lite smått & gott på HM. Bjöd sen ner morfar på husmanskost. Jag rullade köttbullar på 1,5 kg köttfärs, så det finns till idag också.

Idag är det fullt hus här som vanligt, tjejerna har kompisar här. Jag tycker att det är jättebra att dom är här hemma med sina kompisar, men idag kände jag faktiskt för att bara vara familjen.... Vi har ju nästan alltid barn här, men så är det väl!


Lördag

I veckan som har gått har jag jobbat, såklart. Vi har varit på kalas, kollat på fotboll m.m

Igår va vi på en inflyttningsfest hos några kompisar. Det blev en hel del vin, känner jag idag ;-)
Trevligt!

Eftersom jag är lite trött idag, sitter jag fortfarande här med myskläder, men jag ska faktiskt byta om nu, så att vi kan åka & handla sen.

Ikväll ska vi bara laga god mat & ta det lugnt & skönt!


Frissan

Igår söndag, var vi hemma hela dan. Småfixade lite & på eftermiddagen hade jag lite "hemmaspa". Scrubbade, la ansiktsmask, hade fotvård & gjorde hårinpackning m.m. Badade i härligt varmt vatten, & hade tända ljus. Smörjde sen in hela kroppen & fötterna & satte på mig myskläder.

Idag har även jag varit hos frissan. Var ju iväg med tjejerna i lördags, så nu är alla klippta & fina :-) Passade på att kolla lite i affärer också. Jag köpte bruna ridbyxtights & en "kamelfärgad" blus på Zara.

Till middag åt vi Korvstroganoff. Har gjort läxor med döttrarna & sen bara kollat på tv med ett halvt öga, medans jag har haft dator i knäet & surfat. Ska snart lägga mig nu.


-grader

Det är minusgrader ute. Igår när jag åkte hem från jobbet snöade det faktiskt. Pyttelite iofs men vintern är på gång. Igår hade vi fredagsmys med familjen. Jag tog ett varmt bad innan middagen. Vi åt skaldjur & kollade sen på Idol. Alla somnade tidigt på soffan utom jag, för en gångs skull. Jag var verkligen skittrött men jag är så uppe i varv att jag har svårt att somna ändå :-( 

Gick upp vid 9 i morse. Vi har ätit frukost & lilltjejejen är körd till gympa. De andra leker godisaffär, så jag har precis varit uppe & "handlat" lite. Eventuellt ska vi åka & klippa tjejerna idag, vi får se.

Jag sa ju det...

...det är bara måndag, fredag , måndag, fredag.... Veckorna flyger iväg. Har jobbat som f-n idag med. Var på jobbet 7.30 & åkte därifrån 19.30. Inte kul!! Kommer inte orka det här så länge till.... Sitter nu & äter middag, thai-mat!

Mellantjejen verkar lite hängig, men jag hoppas vid gud, att hon inte blir sjuk!

I helgen har vi inte så mycket bokat & det känns riktigt, riktigt nice! Eventuellt ska vi på fotboll på lördag, men jag vill nog hellre krypa upp i soffan framför tv:n & e matchen den här gången. Vi får se! Kom just på att det Robinson på tv, så jag ska nog förflytta mig dit!

Uppe i varv

Idag var jag på jobbet 7.20, åt lunch på 10 minuter & gick hem strax efter 17.... Det är helt hysteriskt, ändå får man bara höra att: du måste ringa dit, du måste göra si, du måste prioritera det eller det..... Håller f-n på att få magsår. Bläääää!

När jag kommer hem är jag så uppe i varv att jag stressar runt som en tok. Kan liksom inte koppla ner igen. Usch!! 

Mellantjejen har en kompis här. Vi åt fisk igen, jättegott! Har även hunnit röja undan lite & dammsugit.


Så trött

Är verkligen så trött idag. Jag var hemma på morgonen eftersom lillskruttan va lite krasslig, sen tog jag med henne till jobbet. Efter det åt vi lunch "på stan" & kollade på skor. När vi kom hem sen, har vi legat på soffan både hon & jag. Känner mig verkligen helt slut idag.

Nu har vi precis ätit tacos & ska iväg till stallet. Jag hade hellre legat hemma på soffan.


Måndag,fredag

Det känns som om det bara är måndag & fredag hela tiden!! Dagar & veckor bara springer iväg. Idag var jag tvungen att jobba över. Min lilltjej är sjuk, så jag behöver vara hemma med henne imorgon. Min man var hemma idag. Måste dock åka in till jobbet en sväng ändå & fixa några grejer, men då får hon följa med. Hon hade bara lite feber imorse & sen har hon varit pigg, men jag vill inte lämna henne på dagis för tidigt & dessutom bör man ju vara helt feberfri en dag innan man kommer tillbaka.

Åt jättegod kokt fisk med potatis & äggsås till middag. Nyttigt & gott! Har sen bara legat i soffan & kollat på tv & myst med familjen. Nya Elle har kommit idag, så nu ska jag krypa ner i sängen & läsa den.


Tjejmiddag!

Nu har jag precis kommit hem från en tjejmiddag. Vi har ätit & druckit gott & det har varit jättertrevligt! Huset är helt tomt, mannen är på golfresa & barnen är hos morfar. Imorgon har jag chansen att sova ut, men känner jag mig själv rätt så kommer jag väl vakna tidigt som vanligt iallafall....


Det har inte....

...hänt mig något speciellt nu heller, jag har bara haft hysteriskt mycket (som vanligt) och har varken hunnit blogga själv eller läst andras bloggar.

Just nu sitter jag här med en kopp Cappuchino & bara njuter!! Det gör jag bara därför att det är fredag, jag är ledig & jag ska gå på Hem & Villamässan med en kompis. Att bara kunna sitta så här själv, i lugn & ro är så skönt,
och det händer i princip aldrig nu när jag jobbar så mycket.

Barnen fick äta frukost hemma i lugn & ro och sen körde jag dem till dagis och skola.
Tidigare i veckan var jag med var och en och hälsade på i deras klasser.
Det är kul att se hur dom har det, och att deras lärare och klasskompisar vet vem man är och så.

Nu ska jag gå och sminka mig lite & sen ska vi åka.


RSS 2.0