Kallt...

Brrr, satan va kallt det är! Tycker iofs om att det är snö och vinter, men det får gärna vara ett par grader kallt, inte -15C!!! I helgen var vi ute hela familjen och åkte pulka & snowracer, så kul. För 2 år sen var det en dröm för mig, att kunna själv kunna åka pulka med barnen. Nu kan jag det & det är fantastiskt kul!!

Sen sist har jag varit ute på middag med kompisar, adventsfikat, jobbat, varit på Stockholm Horse Show i Globen m.m.  Ikväll har jag varit med dottern i stallet som vanligt. Satte på mig överdragsbyxor & dunjacka så jag frös inte så mycket, faktiskt.

Nu i december kommer alla avslutningar och uppvisningar med barnen.... Det blir fullt upp!

Friskis

Idag har jag äntligen köpt träningskort på Friskis. Har tänkt att komma igång på allvar efter jul. Nu i december har man ju fullt upp så då är det svårt att hinna med det.

Längtar till söndag då det är 1:a advent. Mannen har fått sätta upp stjärnor och ljusstakar, så att allt ska vara klart att tändas till på söndag.

Ikväll var hela familjen ute och käkade Thai och efter det fikade vi hos några kompisar.

Imorgon ska jag träffa några tjejkompisar och gå ut och äta och dricka lite......Ska bli kul!!


Söndag kväll

Trist att helgerna går så fort :-(  Sitter i myskläder i soffan, har tänt massa ljus & kollar på Vem kan slå Filip & Fredrik. Idag har det varit rätt lugnt, kört lilltjejen till dans & handlat lite. På eftermiddagen tog jag ett långt bad & plöjde genom helgens alla bilagor. Till middag blev det rester från gårdagen, smördegsinbakad kycklingfilé med stekta grönsaker och basilikasås. Hr packat upp mina paket från HM & Adlibris. Så nu har jag lite nya kläder & roliga böcker att läsa. Det värsta är att jag "däckar" ik soffan varje kväll, så jag vet inte när jag ska hinna läsa...

Tacos & fredagsmys

Halloj igen, long time no seen!! Ähh, jag har inte varit inne på länge, ni vet hur det kan va!!  Ikväll är mannen ute på herrmiddag & jag & tjejerna har ätit tacos. Den minsta har redan däckat på soffan... Sitter med ett glas vin & ska snart gå upp & tvätta av mig sminket & sätta på mig myskläder. Har tänt massor av ljus.

Vad har hänt sen sist?? Jo, vardagen har rullat på, jobb, gympor & ridning. Förresten, hela familjen har ju varit i Spanien på semester också. Superskönt, framförallt våra långa luncher med vin & tapas. I love that life!!

En del shopping har det blivit också. Idag har jag dessutom hämtat ut ett stort paket från HM också.

Näe, nu blir fredagsmyyyyssss, om det så är det sista jag gör, nu blir det fredagsmys......

Halva veckan har snart gått

Det har lugnat ner sig något, på jobbet! Det är inte lika hysteriskt längre & det känns bra! Igår var jag & familjen ute & åt på resturang. Jag åt pasta med scampi & havets läckerheter.

Ikväll har vi varit i stallet & efter det har jag legat i soffan & tittat på tv.


RSS 2.0