I´m going now

Har haft panik här. Släpade ner resväskan & ställde den på vågen, som visade nästa 24 kg...... 15 kg får man ha!!! Har tagit ur massor men vågen visar fortfarande nästan 21 kg....... Tog fram en annan resväska som väger mindre än min stora, men då hittade jag inte nyckeln, så det sket sig!
Det får gå som det går, i värsta fall får jag väl betala!




Packat!!

Veckorna flyger iväg som vanligt! Nu har jag i stort sett packat klart, det sista tar jag imorgon. Av nån anledning så hatar jag verkligen att packa..?? Jag tycker att det är hemskt jobbigt att välja ut vad jag ska ha med mig, så är det alltid. Så jag blir på dåligt humör & väntar in i det sista att packa, gör alltid massa annat istället!! Knäppt va?

Jag är skittrött efter ett par dagars jobb. Chefen & jag "klickar" inte riktigt & det känns verkligen skitjobbigt!! Min äldsta tjej tycker att jag ska bli lärare istället, eftersom hon inte tycker att dom är snälla med mig på jobbet, gulligt!! Men så enkelt är det ju inte......
Ska bli förbannat skönt med en veckas semester iallfall. Kommer längta extremt mycket efter familjen förstås, men det är också nyttigt att vara ifrån varann & så himla skönt när vi ses igen!!

Tråkigt nog ska jag jobba imorrn, men sen åker vi på kvällen!! :-)


Vilket härligt väder!

Var hemma med barnen idag med. Dom här dagarna har jag passat på att röja lite bland papperen, tvättat, handlat, ringt lite samtal & varit på apoteket. Trots det fina vädret har jag inte varit ute så mycket, men en liten stund har jag passat på att sitta ute & läsa. Det känns som värsta sommaren nu!! Ska snart börja laga middag & sen ska jag åka iväg & vaxa mig.

Igår var vi ju på fotboll också förstås. Härlig kväll, både vädret & resultatet. Köpte en kjol & shorts också bl.a!



Magsjuk!

Vaknade inatt av att en av döttrarna skrek: mamma, jag har kräkits!!  I sängen & på golvet.... Det var bara att börja skura & tvätta mitt i natten. En gång till kräktes hon sen, men efter det blev det inget mer, som tur var!! Hon verkar pigg & glad idag, så jag misstänker att hon kräktes för att hon åt så himla mycket hela dagen igår!? Men man vet ju inte, och på dagis vill dom att man ska "hålla sig borta" i 48 timmar efter sista kräkningen så eventuellt blir vi hemma imorrn med!?

Har lyckats boka in en vaxning imorrn :-)

Passar på att tvätta & få lite annat gjort idag, eftersom jag ändå är hemma!


Det gick inte så bra...

....att vaxa. Men det var ju första gången så det kan ju bara bli bättre. Jag tror att det skulle kunna gå rätt bra om man hade någon som hjälpte till, så nästa gång kanske en kompis får vara med. Nu är bara problemet att försöka få en tid att bli vaxad på salong i veckan. Eftersom jag jobbar & vi har alla möjliga aktiviteter i veckan blir det nog svårt!! Skit också, borde ha bokat för länge sen!!

Vi packade ihop efter frukosten i morse, så vi är redan hemma. Kört dottern till stallet, packat upp, lagt i en maskin tvätt & grillat korv till lunch. Ska försöka hinna med en hel del annat idag också!!

Fotbad & vax

Idag har det varit ett underbart väder! På förmiddagen åkte vi till Nynäs & åt glass i hamnen. Nu har vi suttit ute & fikat & jag har tagit ett fotbad. Filat & smörjt, så nu är fötterna som nya igen ;-) Jag har också värmt vax som jag själv ska försöka vaxa ben & bikinilinje med. ( Det blev för varm & måste svalna) Jag har aldrig gjort det själv förut så vi får väl se hur det går !? Brukar ju gå på salong inför resor & så, men det verkar inte som om att jag hinner med det nu. Om det går åt h-e så får jag väl försöka få in en vaxning iallfall. Återkommer med rapport!

Himmelskt goda...

....köttbullar som jag själv gjort, med sås, lingonsylt & smörgåsgurka, har vi ätit till middag! Det är jag faktiskt riktigt bra på att laga, & även pannbiff lyckas jag oftast väldigt bra med. Grannens hund har rymt, så barnen är ute & letar efter henne. Låg på soffan & "smådåsade" lite efter middagen, & det är det som är så skönt med att vara här på landet. Det finns inga "måsten" här! Man bara ÄR !!

Tar det lugnt på landet

Är ute på landet hela familjen. Vi åkte ut igår. Här går vi runt i myskläder hela dagen & bara tar det lugnt mellan måltider & fika! Tyvärr är det ganska kallt, det hade varit skönt med lite vårvärme istället. Just nu sitter barnen & ritar & snart ska vi fika.

"Hängröv & långa bröst"

Var ute & jagade ny bikini häromdan. Upptäckte då min skrynkliga "hängröv"..... Inte så kul! Har faktsikt inte reflekterat så mycket över att huden blivit slapp och sådär. Men nu när man står helt utlämnad i ett provrum för att prova bikini så blev det ganska tydligt. Jag tror iofs att jag "klarat mig" ganska så bra ändå, jämfört med många andra men det ser ju inte helt kul ut. Barnen säger också ofta att: Gud mamma, vad du har fått långa bröst!! Kolla, dom bara hänger!!  Och det håller jag verkligen med dom om. Det är mer skinnpåsar över mina bröst nu än vad jag nånsin har haft. Jag har gått från "bystdrottning" till "långbröstprinsessa"...... 

Ja, det finns fördelar & nackdelar med allt, men om jag får välja blir det ändå, smalare med skrynkligt skinn än tjock med slätt skinn!!


Tisdag

Brukade ju alltid väga mig på tisdagar förut, men nu är det ett tag sen! Känns inte som om att jag tappat något, så det spelar inte så stor roll.

Har jobbat som vanligt idag & var sen i skolan på utvecklingssamtal. Allt går bra & det känns skönt. Skulle vara jobbigt om det inte funkade.

Efter middagen som bestod av en jättegod pastagratäng som min man gjorde igår, åkte vi till stallet.

Har även tvättat & plockat som vanligt.

Imorgon är det halvdag & på fredag är jag ledig. Har nästan lite dåligt samvete över det, eftersom jag var ledig i fredags också, men vi drog lott & jag vann. Jag VILL verkligen vara ledig, för jag har massor att göra + att vi eventuellt åker ut till landet.

Börjar få panik nu!!

Jag har röjt lite i garderoben igen & provat massa sommarkläder. Jag kan i princip inte ha någonting längre. Allt har blivit för stort..... Skitbra iofs, men jag åker ju till Turkiet nästa vecka & tills dess måste jag köpa en helt ny sommargarderob. Jag har liksom inte tid med det & det gör mig supersressad. Hade en utbildning inne i stan idag & passade på att kolla en jättesnabbis i lite affärere efter det, men hittade absolut ingenting. Det jag verkligen måste ha är framförallt en bikini eller två, shorts, trekvartsbrallor & lite toppar. Har någon tips om fina bikinis, så hojta till.



Göteborg

Nu är vi tillbaka hemma igen! Åkte till nämligen till Göteborg i fredags & stannade över helgen. Vi var ett gäng kompisar som åkte tillsammans för att bara ha det bra ihop en helg. Vi åt på schyssta resturanger, shoppade lite & satt & pratade öven en drink. Vi åkte X2000 både dit & hem, & det går verkligen jättesmidigt.

Har hunnit packa upp, tvättat & tagit ett skönt bad.

Tyvärr är en av tjejerna lite krasslig, så vi får se  hur det blir med vabbandet i veckan.

Har tänkt att lära mig hur det funkar att blogga ifrån mobilen också, men har inte haft riktigt med tid.

Hunnit med både det & det andra

Har haft en riktigt bra kväll & hunnit med massor! Tvättat, varit på resturang & käkat med familjen, tankat, rensat kläder & plockat undan, badat, gjort fotbad, smörjt in mig ordentligt från topp till tå,filat naglarna & lagt en fuktmask. Har nu min sköna morgonrock på mig & ska sätta mig i soffan med datorn en stund innan jag kryper i säng. Nöjd!


1000:- fattigare!

Den här morgonen började inget bra. Jag körde i bussfilen & blev stoppad av polisen. Det slutade med 1000:- i böter. Inte så roligt! Normalt sätt så brukar jag absolut inte köra i bussfilen, men just här, känns det mer okej, för att jag ska svänga av till höger, & istället för att göra det mitt i en typ rondell, så väljer man att göra det lite innan, dvs i bussfilen!!

Jag har blivit bättre på att ta mina tabletter, bra va? Hoppas att håret & naglarna ska må bättre av det. Nu ska jag slänga i en maskin tvätt & "plocka" lite.



Fräsch i håret igen

Nu är jag nyfärgad & fräsch i håret igen! Har varit hos frissan idag. Älskar att gå till frissan. Sitta & snacka, läsa skvallertidningar & fika medans man blir fin! Kan inte bli bättre. Passade på att kolla lite på stan också efteråt. Köpte tre blusar & en blå kavaj. Hade sen svägerskan med barnens kusiner över på fika på kvällen. Trevligt!
Ska nu "glo" lite på Tv & sen sova!

Insmord

Sitter här i soffan nybadad & insmord. Har tagit mitt obligatoriska långa söndagsbad. Har även scrubbat mig & lagt en ansiktsmask. Härligt!

På dagen var vi på fotboll såklart. AIK-DIF. Vi förlorade idag med & det känns mer & mer jobbigt.

Till middag grillade vi kyckling & kokade färskpotatis. Älskar den här årstiden när man kan grilla & äta färskpotatis. Nu ska jag lägga in tvätten i tumlaren & sen gå & sen gå & lägga mig.

Bio

Jag, äldsta tjejen & en annan mamma med dotter åkte & kollade på bio igår. Vi såg "Klara". Tjejerna tyckte att den var jättebra & vi vuxna tyckte också att den var "söt". Gick också runt i lite affärer & tjejrna fick lite nya kläder.

På kvällan grillade vi igen, tog ett glas vin & slocknade på soffan. Var så himla trött.

Ska nu duka fram frukost. Det är fullt upp idag: stallet, fotboll, kalas & gympa.... Ibland undrar jag vad folk som inte har barn gör hela dagarna??

En trevlig valborg!

Vi var totalt fem familjer som firade valborg tillsammans igår. Vi satt ute med rosé & lite snacks. Barnen lekte för fullt. Grillade & gick sen ner till brasan en stund. Fikade & åt efterrätt. Det var verkligen jättetrevligt! Det blev i våldsamt sent heller, utan vi gick väl hemåt vid 24-tiden ungefär. Kröp sen ner hela familjen i vår stora säng & somnade som stockar.

Idag vaknade jag redan 7.20. Det är så tråkigt att jag har svårt att sova, när man för en gångs skull har möjlighet.... Har ätit frukost & funderar nu på vad vi ska hitta på idag.

RSS 2.0