Jobbar igen!

Hade barnen hemma igår också, förstås, och som tur är så har ingen annan insjuknat. Igår gjorde vi massa påskpyssel bl.a & jag passade på att tvätta & "röja" lite!!

Idag är alla tillbaka "på sina platser" igen & jag har jobbat för fullt. Fattar inte hur jag ska hinna med allt innan påsklovet?? Ikväll ska min man kolla på fotboll med några kompisar & själv ska jag köpa lite presenter till mellantjejen som fyller år, när vi är i fjällen. Vår härliga barnvakt kommer vid 18 & passar barnen så att jag kan sticka iväg. Nu ska jag ta fram mat, kyckling med pasta.

Måndag 29/3 10:20

Har precis ätit frukost. Vi har haft en förjävlig natt. Min äldsta dotter började kräkas vid 22:30 & sen fortsatte det hela natten. Stackaren, hon kräktes en gång i timmen fram till typ 05:00. Nu mår hon bättre, så jag hoppas att det inte blir nåt mer. Småtjejerna är också hemma ifall att dom också har blivit smittade. Ingen av dom verkar sjuk på något sätt, men jag tycker det är schysstast mot andra att göra så, så slipper dom i sin tur smitta nån på dagis om det skulle vara så. Önskar att fler föräldrar skulle göra så, så skulle det inte bli lika mycket "sjuka" bland barnen....

Helgen har varit både bra & dålig i övrigt. I fredags när jag var borta på middag fick jag jätteont i magen. Fick ligga dubbelvikt i soffan & bara ta det lugnt, inte kul! Undra vad det var för något?? Hade likadant i tisdags, jätteont ont i magen!!! Blir lite orolig, kanske är det pga av den stress jag känner för tillfället, eller så kanske det har nåt med open att göra??

På lördagen var vi på kalas & sen åt vi ute på resturang igen, på hemvägen. Slocknade sen tidigt på soffan, som vanligt.

Igår  var vi stan hela familjen. Köpte gympaskor till älsdta dotten, nya galonkläder & lite annat smått & gott. Åt lunch  barnen fick äta en varsin kula glass.

På kvällen blev det ett skönt bad med peeling & inpackningar & ansiktsmask. Så skönt!

Håll tummarna nu för att ingen mer blir kräksjuk!!!

Bort på middag ikväll

Ska göra mig iordning nu för jag blir hämtad av några kompisar vid 17.30. Vi ska äta middag hos en jobbarkompis. Är skittrött,har lite huvudvärk & skulle helst av allt vilja slänga mig i soffan.... Hoppas jag inte somnar efter ett glas vin ikväll ;-) Idag känns det som om våren är på väg igen. Det är varmt & vägarna är torra & fina. Hoppas det får hålla i sig. Bara det inte blir för "milt" i landet, eftersom vi bokat in Sälen på påsklovet.


Torsdag 100325

Lön idag, igen!! Redan!! Fantastiskt!! Har jobbat sent ikväll. Slängt i mig lite Thai-mat & ska nu plocka undan lite & stryka. Är ganska trött, för jag låg vaken från 4 i morse tills jag gick upp vid 06.00..... Jag är stressad & ligger & tänker mycket på jobbet. Vet inte om det känns riktigt rätt för mig, faktiskt. Jag trivs nog inte riktigt så bra, som jag skulle vilja. Ska ge det en chans förstås, men annars får jag nog göra nåt åt saken. Ångrar lite att jag hoppade av Lärarutbildningen nu....

Nyfärgad...

Har varit hos frissan igen. Färgade & klippte topparna, jag håller ju på och spar ut håret lite. Har haft kort hår i massa år nu, men ska faktsikt ha en aning längre nu, har jag bestämt. Gick sen ut på stan & shoppade lite, både till mig & barnen. Det blev en blus & tights till mig & massa topar, tunikor & tights till barnen från Zara. Zara är så bra för det är bra priser & fina kläder. På HM köpte jag också lite grejer, HM som ligger på Drottninggatan har så mycket fina kläder.

Nu på kvällen har vi varit i stallet. Hästen min dotter red på snubblade & gjorde nästan en kullerbytta, så hon åkte av rejält. Det såg riktigt läskigt ut, men hon klarade sig undan med en svullen blå/röd arm....

Ska nu slänga mig i soffan med en smoothie & kolla på TV.

Söndagsbad

Ikväll har jag såklart tagit mitt obligatoriska söndagsbad. Riktigt hett var det! Gjorde även en hårinpackning & la en ansiktsmask. Imorgon ska jag till frissan!! Har kollat på Blåsningen & Ballar av stål. Tyvärr är även denna helg över nu, det går så fort. Förresten har vi bokat in en fjällresa på påsklovet. Det blir bara familjen & det ska verkligen bli skönt!!

Snön vräker ner

Otroligt, igår kändes det som vår, solen sken & det var +10 grader. Nu är det grått ute & snön vräker ner!!! Skumt! Helgen har varit bra. I fredags var vi hemma tillsammans hela familjen. Åt skaldjur, poppade popcorne & kollade på Let´s Dance. Slocknade tidigt på soffan som vanligt, är ju helt slut efter en arbetsvecka...

Igår lördag var vi på Gympatävling hela dan. Det gick jättebra för tjejerna, silvermedalj!! På kvällen gick vi ut på resturang & åt hela familjen. Fick tyvärr vänta jättelänge på maten, men när den väl kom, var den jättegod. Jag åt några svarta pastaknyten fyllda med bläckfisk & andra skaldjur & saffranssås. Mums, gott! Kollade sen lite på TV.

Lilltjejen vaknade tidigt i morse som vanligt, men jag låg kvar till 08.00. Har kört äldsta tjejen till stallet & mellantjejen har en kompis här. Nu ska jag göra lite nytta härhemma, plocka lite, tvätta......Ja, sånt där kul som alltid finns att göra.........;-)

Viktuppdatering!

Så här ser min vikt och mått ut nu! Ytterligare 8 cm har jag tappat!!



 




Mått & vikt
                      20/1-09         13/2-10         17/ 3-10          (SEN sist)        Totalt:
Vikt kg             119,4             76,3              74,9               - 1,4 kg         -44,5 Kg
"Midja"             115                84                 84                     0                -31 cm
Mage / navel     136              105                102                  - 3 cm           -34 cm
Bröst                127              104                102                  - 2 cm           -25 cm
Överarm            35                29                  28                   - 1 cm            -7 cm
Lar                    77                59                   58                  - 1 cm           -18 cm
Vad                   47                39                   39                    0                  -8 cm
Hals                  42                 34                  34                     0                  -8 cm
Stuss                130              104                103                   - 1 cm          - 27                                                                                         - 8 cm         -157 Cm




För mycket att göra...

....på jobbet! Hinner inte riktigt med allt som jag vill hinna med. Vi är för få & har för mycket att göra. Hela tiden måste vi också täcka upp för varann, när nån är sjuk eller ledig & det är det nästan alltid någon som är!!

Till middag blev det köttfärsbiffar med hemlagad potatismos & murkelsås. Jag & äldsta tjejen har varit i stallet hela kvällen, & fast jag var varmt klädd, sitter jag här nu & är jättefrusen! Blåbärs-smoothie blev till mellis. Nu ska jag krypa ner i sängen & försöka få upp värmen.

En ny vecka i rullning..

Har sovit så oroligt på sistone! Vaknar ofta flera gånger per natt & sen svårt att somna om. Det är också vanligt att jag vaknar vid c:a 04.30 & somnar sen in igen runt 05.45 & sen ringer klockan 06.00 !! Jobbigt!!

Idag jobbade jag ända fram till 17.30. Hade kunder som bara fortsatte att babbla på..... Hämtade ut den sista leveransen från HM. Beställde ju bl.a lite Sonyia Rykel-kläder till barnen + den randiga halsduken till mig. Jättefina grejer. Har tvättat, hjälpt till med läxor & kollat på TV. Nu ska jag sätta mig med lite nötter i soffan & zappa lite innan det är dags att sova.


Den här fina dockan med Soniya Rykel-klänning fick "lilltjejen"!!



Shopping & Allsvensk premiär

Shoppade lite på förmiddagen, bl.a en beige trenchcoat, en lepordmönstrad "sjal" (kommer inte på vad det heter, egentligen) & ett par stövletter. Lite deo & annat smått & gott köpte jag också. Det får bli min belöning, för att jag är under 75 kg!
                                                                                        
                
Har också varit på fotboll i kylan! AIK-Mjällby, skitmatch, say nomore........

Uppe med tuppen!

Lördag morgon & jag har redan lagt i en maskin tvätt & ätit frukost, sitter & läser morgontidningen..... Lilltjejen vaknade 06.00, sen somnade ingen av oss om!! Det är iofs ganska skönt att komma upp i tid också, dagen blir ju längre då. Alla tjejer ska gympa idag, en ska tävla! Fullt upp som vanligt.

74,9 kg!!!

Jag vägde mig i morse, 74,9 kg !!!  -44,5 kg sen 20/1-09. Jag har alltså nått det mål jag satte upp vi operationen!!(75 kg) Kanonbra, men jag är som sagt sugen på att komma ner till 70 kg. Det gör inget om det tar ett tag, jag får kämpa på, bara!

Solen skiner & det är fredag, lovely! Mannen är på båtmässan, äldsta dottern med en kompis & småtjejerna leker däruppe. Vet inte vad vi ska äta till middag, det känns lite onödigt att laga massa mat när det bara är vi....

Förresten är jag klart värt en belöning nu, undra vad jag ska hitta på till mig själv?




Huvudvärk & brallor i stlk 40!!!!

Har jobbat hela dan & hela kvällen.... Tråkigt! Har ont i huvudet nu & ska faktiskt hoppa i säng. Skönt med helg igen.

En kul grej är att jag idag har ett par byxor på mig i stlk 40 & det var bra länge sen jag kunde ha den storleken. Det är dessutom tredje paret av samma byxor, fast i mindre storlek, om ni förstår vad jag menar. Det började med att jag i höstas köpte ett par i stlk 44, sen började dom kännas stora så då köpte jag två nya par, 42:or & ett par i stlk 40. Dom är nämligen skitsnygga, svarta, tajta, glansiga & jag använder dom skitofta, båda om jag är ute & "partar" eller på jobbet med svarta stövlar till.


En vecka sen sist!!

Det har varit fullt upp med jobb & barnens aktiviteter som vanligt!!
Ikväll har jag "spa-at" lite härhemma. Peelade ansiktet, färgade brynen, badade, gjorde hårinpackning & la en ansiktsmask. Satte mig sen i soffan i myskläder & tittade på TV.

Jag har inte vägt mig på länge heller, men det känns inte så viktigt just nu. En kompis jag träffade igår, påpekade dock att jag hade fått jättesmalt ansikte. Däremot har jag säkerligen inte gått ner nåt i övrigt, för jag är inne i en riktigt dålig period när det gäller godis & sånt. Äter lite godis i princip varje dag & känner att jag måste sluta med det, innan det går överstyr.... Skäms över att ens skriva om det här......



1-årskontroll idag!

Idag var jag uppe på Ersta för min 1-årskontroll! Jag träffade dietisten & hon tyckte att jag såg "helt fantastisk" ut!! På deras våg vägde jag 76,8 kg, & det var med alla kläder på. När jag träffade henne innan open, vägde jag 116 kg. En skillnad på 40 kg. Hon sa att det kändes som att det var precis nyligen vi träffadEs sist, att tiden gått så fort, och att det var helt otroligt vilken skillnad det var på mig!!  Jag skulle ju få svar på dom prov jag tog för ett par veckor sedan också, men dom hade inte fått provsvaren, av nån anledning, så hon skulle eftersöka dom & återkomma om nåt såg konstigt ut. Att jag äter för lite mellanmål visste jag ju redan, men det snackade vi lite om också, förtsås.

Gick sen en snabbis på stan & kollade efter lite nya kläder, men hittade absolut ingenting roligt. Skittråkigt!

Ska röja undan lite nu & sen bänka mig i Tv-soffan. Ikväll startar ju både det där programmet om pensionat i Italien & "Fuskbyggarna".

RSS 2.0