Duscha

Är på väg in i duschen nu. Det har blivit lite si och så med det, för det är ett litet "projekt". Saggar mest runt här hemma i mjukisbyxor och linne. Idag åkte jag iväg och köpte lite nya kläder till min lilltjej, sedan åkte jag hem igen. Kände att jag måste ut och röra på mig och känna efter vad jag mäktar med. La mig sen på soffan och läste Damernas Värld och Femina.

Ska visa mina nya stövlar, förresten! Och en klänning som jag funderar på att köpa nu när magen är borta.

 

Tisdag fm

Sitter här och surfar igen. Har syndat ordentligt nu morgonen, genom att äta ett halvt wienerbröd och oboy till frukost. Inte särskilt nyttigt, men så blev det. Åkte faktiskt upp till affären och handlade lite, det gick bra.

Igår skulle jag egentligen träffa några tjejkompisar och gå ut och äta, men jag kände att det nog var lite överkurs. Jag måste lära mig att ta det lite lugnt ibland, särskilt nu.

Har nu på mig byxgördel istället, mycket bättre än gördeln från sjukhuset. Men den sitter som ormskinn, så jag drar gärna på att gå på toa.....




Söndag

Idag har jag faktiskt inte gjort nånting. Har varit jättetrött och haft ont, lite bakslag. Har mest legat på soffan och tittat på TV. Nya tag imorrn. Då tänkte jag sova tills jag vaknar, duscha och byta ut sjukhusgördeln mot nån av de nya jag köpte på Lindex.

Gördlar

Idag har jag inhandlat byxgördlar på Lindex. En svart och en beige. Den beige går ganska högt upp och den svarta lite lägre. Stlk small 36-38 blev det, helt sjukt egentligen, att jag kan ha storlek small. Det kunde man inte tro för ett par år sedan...

Fick ett mess av min väninna idag där hon skrev att "Jag var hennes snyggaste kompis & att hon tjingade för att inte ligga brevid mig i sommar ;-) Hon såg mig igår & tyckte att jag genomgått en ny stor förvandling & att jag var fin. Det är ju jag "som kommer tillbaks" . Hennes ord.

Tycker själv inte att det verkar va så stor skillnad än, för jag är så hård & svullen, men enl.min kompis och min man så är det stor skillnad. Men iofs har jag ju en gördel som drar ihop allt också.



Rastlös

Sitter hemma framför datorn med en Cappuchino och surfar. Det är så mycket jag vill göra och "ta tag i" i men jag har har ganska ont, så det gör mig rastlös. Typiskt mig.....
Har så svårt att koppla av och "bara vara"...

Borde ta mig iväg till ett Lindex och köpa en byxgördel, men känner mig lite nervös för att ge mig iväg själv i bilen, borde nog ha nån med mig isåfall.
Får se om mannen kan följa med nångång i helgen istället.

Dottern sa igår: "men gud va smal du har blivit mamma" , kul !!
Nu kanske jag kan ha bikinibyxor som man knyter i sidorna nästa sommar ;-)

Nu är den gjord!

Gjorde min bukplastik på S:t Göran i måndags, och kom hem på tisdagen. Allt har gått bra hittills. Idag var jag på återbesök och dom tog bort dränagen. Barnen tyckte nog att det var lite läskigt med slangar och påsar fulla med blod, så dom sken upp och blev glada idag när jag visade att dom var borta.

Det enda som varit jobbigt är att jag mått illa mycket, men nu har jag slutat ta tabletterna så då blir det säkert bättre.

Trots att jag är svullen på magen, så ser man redan att det kommer bli ett riktigt bra resultat. Dom tog bort c:a 1,7 kg!! Nu är jag bara lite ivrig på att ärren ska läka och bli snygga, men jag vet ju att det tar ett tag.

Gördeln man har från sjukhuset är inte särskilt bekväm, så jag ska köpa en byxgördel på Lindex som sägs vara skönare. Den ska trots allt sitta på dygnet runt en lång tid framöver.

Nu till sängs!!


Om en vecka....

...vid den här tiden kommer jag vara nyopererad. Jag har bestämt mig för att ta operationstiden på måndag. Jag har fjärilar i magen, och är väldigt nervös, men det ska förhoppningsvis gå bra alltihop.

Jag pratade med en jättegullig sköterska idag, som svarade på de flesta av mina frågor. På torsdag ska jag lämna lite blodprover och då sa hon att jag kunde komma och prata mer med dom, om det var något som var oklart.

Hoppas det inte blir några komplikationer!!

Nu ska jag röja av efter middagen och sen ska jag hämta dottern från fotbollen.

Plastik

Ringde till sjukhuset i morse för att höra om det fanns ett planerat datum för min plastikoperation.
Och det fanns det, du ska opas den 19:e september sa hon. Jag vart helt chockad och sa att oj, det är ju om drygt en vecka, jag har inte ens fått en kallelse ju!?

Den är på väg sa hon, och dom hade haft problem med sitt schema mm och därför skulle det bli så tätt inpå, tydligen.

Nu känner jag mig helt oförberedd och jättenervös, för jag vet typ ingenting om det här......

Undrar om jag ska skjuta på det, eller inte.

Har inte ens pratat med min arbetsgivare om det!!

Jag har en kompis som gått ner kraftigt i vikt, som ska operera bort hänget på magen och brösten samtidigt. Hon gör det privat, men då skär dom runt ända till ryggen. På mig skär man typ från ena sidan till den andra bara...
Hoppas det blir bra???

RSS 2.0