Haft det kanon!

Tillbringade hela helgen med mannen i Göteborg. Det var hur skönt som helst!! Vi gick runt på stan & kollade lite efter julklappar, jag shoppade en skitsnygg pälsväst till mig själv bl.a. Vi åt goda luncher i lugn & ro med ett glas vin. Jag passade på att bada länge på hotellet & sedan bara ligga på sängen & läsa & ta det lugnt. På kvällarna var vi ute på fina restauranger & åt & drack gott!! Jag klarade t.o.m av, att äta avsmakningsmenyer nu, fast jag åt inte upp allt på tallriken. Vi kom hem vid 19-tiden på söndagskvällen. Då var det bara att bänka sig framför tv:n & kolla på El Classico med Zlatan. Han e grym.......

I morse ringde väckarklockan 06.00 som vanligt, usch! Duschade & stack till jobbet. Det blev dock bara en kort dag, för jag åkte redan 13.30 in till stan & var hos frissan. Kom hem vid 17.30 & åt då korvstroganoff.
Idag fick vi upp alla adventsstakar & stjärnor. Eftersom vi inte hann igår, så hade vi adventsfika med barnen idag istället. Helt otroligt va tiden går fort, helt plötsligt är det jul, fast det ju var sommar alldeles nyss känns det som.....


Göteborg

Halloj igen! Veckan har varit hektisk. Har jobbat, varit i stallet, haft utbildning i två långa dagar o.s.v
Nu har jag precis packat, för imorgon bitti sticker jag & mannen till Göteborg över helgen. Vi ska bara rå om varandra, äta & dricka gott!! Jag vägde mig i tisdags, men hade bara gått ner 0,2 kg. Jag tror att jag hamnat på en "platå" för tillfället. Eller egentligen så slarvar jag en hel del med både vad jag äter & vad jag inte äter, alltså mellanmål och så.....




Mått & vikt
                      20/1         17/11         24/11              (vecka)        Totalt:
Vikt kg           119,4         81,3           81,0               - 0,2 kg       -38,4 kg
"Midja"           115            90              90                     0              -25 cm
Mage/navel     136          109            108                   - 1 cm        -28 cm
Bröst              127          107            107                     0              -20 cm
Överarm          35            30              30                     0               -5 cm
Lår                  77            63              62                     0              -15 cm
Vad                 47            40              40                     0               -7 cm
Hals                42             36              35                  - 1 cm          -7 cm
Stuss             130           107            107                     0              -23 cm
                                                                              - 2 cm       -130 cm



Söndag 16.06

Fredagen var superbra! Jag jobbade till 14.00 & åkte sen in till stan & mötte upp mina väninnor. Gick en snabbis¨på Åhléns & åkte sen till hotellet. Satte oss i hotellbaren & tog en drink innan vi åkte upp på rummet. Låg på sängen & "surrade" lite, duschade, drack lite vin & gjorde oss "snygga". En öl hann vi också med innan vi åkte till Golden Hits. Där åt vi 3-rätters middag & drack "bubbel" & vin medans showen pågick. Det var kul & trevligt, efter det blev det lite dansande. Det blev inte så vansinnigt sent, vi var väl på hotellet igen vid 02.00, så det var skönt!

Fast jag skulle ha kunnat sova till över 10 pm jag hade velat för en gåns skull, så vaknade jag vid redan vid
07.30.  Låg & slöade lite, duschade & åt sen frukost nere på hotellet. Gick ut på stan en sväng & åkte sedan hem. Hela familjen åkte & handlade sen var vi bara hemma & slöade. Jag tog ett långt, varmt bad bl.a. Låg sen på soffan & "smådåsade" lite. Åt en god middag & kollade på Robinson. La oss sen ganska tidigt.

Idag har vi varit i Kista. Vi köpte vinterkängor till mellantjejen & var sen på bio. Nu är den äldsta på gympa & "mellan" på simning. Jag ska sätta igång med att göra pannbiff.


Party, party!!!

Har haft en lång, tuff arbetsdag idag! Har varit på jobbet mellan 7.30 & 19.00. Bl.a träffade jag en kund som hade jättelåg pension, var ensam & hade 6000:- i hyra. Som tur är har hon sparat lite själv till pensionen, men det är verkligen tufft att leva på så lite. Tänk på att försöka pensionspara lite, det är verkligen värt det i slutändan!! Handlade med mig Thai-mat hem som jag åt till middag.

Har "röjt" undan lite & packat en väska till morgondagen. Jag ska nämligen ut & parta igen, för andra helgen i rad!! Så kan det bli ibland! Det är faktiskt så mycket roligare att gå ut & festa nu när man inte är fet. För en gångs skull är det kul att välja kläder och så. Tyvärr är det inte lika roligt dan efter om man blir bakis, så jag ska försöka att ta det lite lugnare än förra veckan;-) Ja, just det, anledningen till att jag har packat en väska är att vi dessutom ska sova på hotell. En av mina kompisar jobbar med sånt, så hon fixade det billigt. Jätteskönt att få sova ifred & sen gå upp & äta hotellfrukost. Förresten är just hotellfrukostar helt värdelösa nuförtiden, för jag äter som en lite fågel på morgnarna, men att sitta & ta en kaffe är iallfall njutningsfullt.

Har en hel del annat att pyssla med resten av helgen också, men jag återkommer! Ha det så bra!

Onsdag kväll!

Jaha, nu har drygt halva veckan redan gått!! Jag har jobbat, varit i stallet & haft utvecklingssamtal på dagis. Ikväll åt vi pytt i panna & stekt ägg. Förresten, måste jag bara berätta att min outfit idag bestod av: en svart skinnkjol, svart top, gråa leopardstrumpbyxor & svart stövlar. Det är fan helt sjukt att jag kan ha en skinnkjol på mig!! I stlk 42 dessutom..... Det gör riktigt mig glad. I morse när jag skulle sticka iväg till jobbet berömde min familj mig för att jag var så fin!! Kul va? Om jag hinner ska jag ta ett bad sen & vid 21 kolla på "Oskyldigt dömd" !
See you!!

Vägde mig faktiskt i....

...tisdags, men jag har inte hunnit med att föra in det i bloggen. Spelar inte så stor roll iofs för jag hade bara minskat 1 hg & 1 cm!






Mått & vikt
                      20/1         10/11          17/11              (vecka)        Totalt:
Vikt kg           119,4         81,3           81,2               - 0,1 kg       -38,2 kg
"Midja"           115            90              90                     0              -25 cm
Mage/navel     136          109            109                     0              -27 cm
Bröst              127          107            107                     0              -20 cm
Överarm          35            30              30                     0               -5 cm
Lår                  77            63              62                   - 1 cm        -15 cm
Vad                 47            40              40                     0               -7 cm
Hals                42             36              36                     0               -6 cm
Stuss             130           107            107                     0              -23 cm
                                                                              - 1 cm       -128 cm


Har hunnit med....

....en hel del idag! Jobbade först hela dagen såklart. Var sen hos tandläkaren & lagade ett litet hål. Det tog bara 5 minuter men jag blev 675:- fattigare :-( Åkte sen hem & åt middag, lövbiff med ugnsstekt potatis & sås. Efter det rensade jag lilltjejens garderob, fyllde på mellantjejens garderob med kläder från storesyrran & till sist rensade jag bort en del koftor & munkjackor från mig själv som har blivit för stora. Ska ge dom till syrran & hennes dotter. Dom fick ju massa andra bh:ar & kläder som jag rensat tidigare, & det var dom jätteglada för. Det var ju massa med bh:ar som t.o.m hade prislapparna kvar & några var bara använda några ggr. Har även klippt luggen på mig själv, tvättat & tittat på tv, så det har blivit en hel del gjort, faktiskt.

Bakis!!

I fredags var vi några tjejer som åt middag & drack lite & sen gick vi ut & "partajade" ! Det blev en hel del bubbel, vin & drinkar. Tyvärr kändes det att det blev lite mycket, dan after. Var skittrött & låg på soffan i princip hela dagen. På morgonen mådde jag jätteilla, & "hulkade" liksom ett flertal gånger men det kom aldrig upp något!? Men jag mådde iallafall lite bättre efteråt, precis som man brukar göra när man har kräkts. Precis så där var det för några månaders sen också, så det verkar vara så att man inte kan spy efter open!? Får lite dåligt samvete eftersom det inte har blivit nåt vettigt gjort på hela helgen.
Förresten fick jag beröm av flera peroner i fredags att jag blivit så snygg:-) En kille sa att jag iofs alltid varit snygg, men nu har blivit ännu snyggare!! Det känns kul & jag njuter av uppmärksamheten!

Intensivt!

Ja, tiden bara springer iväg!! Denna vecka har varit extremt intensiv. Jag har varit på utbildning genom jobbet onsdag, torsdag! Vi har hållit på ända till 18 så det är tuffa dagar. Har träffat många trevliga människor & kursgården vi var på var jättefin. God mat serverade dom & till "mellis" fanns det både goda mackor & fikabröd.
Känns inte som att jag har gått ner något den här tiden direkt.... Både tisdag & onsdag kväll var det möten i skolan. Ikväll har jag badat & kollat på TV. Är ganska trött efter den här veckan så snart är det sängdags!

-1,1 kg & 4 cm

Jag har gått ner 1,1 kg & minskat 4 cm sedan förra vägningen!! Helt okej!









Mått & vikt
                      20/1         4/11          10/11              (vecka)        Totalt:
Vikt kg           119,4         82,4           81,3               - 1,1 kg       -38,1 kg
"Midja"           115            90              90                     0              -25 cm
Mage/navel     136          110            109                   - 1 cm        -27 cm
Bröst              127          108            107                   - 1 cm        -20 cm
Överarm          35            30              30                     0               -5 cm
Lår                  77            63              63                     0              -14 cm
Vad                 47            40              40                     0                -7 cm
Hals                42             36              36                     0               -6 cm
Stuss             130           109            107                   - 2 cm        -23 cm
                                                                              - 4 cm       -127 cm



Måndag 9/11

Har jobbat hela dagen. Kom inte hem förrän 18.30. Åt köttfärslimpa från igår till både lunch & middag. Har känt mig lite hängig hela dagen, ont i huvudet & lite illamående. Hoppas att jag får hålla mig frisk. Ska ju på utbildning både imorgon & på onsdag. Har tagit ett skönt bad ikväll & sedan kollat på Fotbollsgalan. Ska nog snart gå & lägga mig.

Dubblish 2lax9

Tjohej, va roligt att vi även vann Svenska Cupen!!! Klädde på mig ordentligt igår, men det var inte så fasligt kallt ändå, som tur var. Är så nöjd med min nya jacka, jag älskar den verkligen!! Var kvar en stund efter matchen & firade våra "hjältar". Åkte sen till Svenska Matvarufabriken & åt middag. Började med ett glas champagne för att fira "dubbeln" !! Jag hoppade över förrätt & åt marulk till middag. Ett glas vitt till det.  Supergott!! Till efterrätt blev det chokladmousse med persikosorbé m.m. Orkade bara halva iofs, men jag åt faktiskt upp hela huvudrätten.
Åkte sen hem, så det blev inte så sent! Började kolla på en film men däckade som vanligt i soffan efter en stund.

                                                                                                                  
       

Dubbeln?

Lilltjejen vaknade "svintidigt" i morse, mannen gick ner & la sig på soffan med henne & kollade på film. Dom andra vaknade vid 7.30, men vi låg kvar i sängen ett bra tag & mös innan vi åt frukost. Småtjejerna har haft gympa & så har vi varit & köpt lördagsgodis. Jag ska gå & ta en dusch nu för att vi sen ska åka till Råsunda & kolla på AIK-Gbg i Svenska Cupen. Nu hoppas vi på dubbeln!!! Alltså att vi vinner både Allsvenskan & Svenska Cupen. Får nog ta på mig ordentiligt för det är ju ingen värmebölja ute direkt. Kruxet är bara att vi ska ut & käka efteråt så man måste ju ändå se någotsånär ut.....

Fredag 6/11

Hade "grus" i ögonen på morgonen när jag skulle upp, jag var så trött!!! Jobbade bara till 13.40 iallfall & åkte sen direkt till skolan & hade utvecklingssamtal. Allt funkade bra i skolan, men det visste jag ju redan! Tog med mig dottern & hennes kompis hem & hämtade sen "småtrollen" från dagis. Hjälpte de stora tjejerna med att "krusa" håret & sminka sig till monster. Klädde själv ut mig & sminkade mig också.Det var ju Hallowen-tema!  Åkte sen till skolan & hade klassfest. Festen blev jättelyckad & alla hade kul. När vi kom hem böt jag om, tvättade mig & slängde mig  soffan med att glas vin. Det dröjde inte länge förrän jag hade somnat in förstås. Gick upp & la mig i sängen vid 02.00.


Influensavaccin!

Igår tog hela familjen vaccinet för svininfluensan. Tjejerna var så duktiga, dom sa inte ett pip. På kvällen tog jag ett skönt bad & kollade sedan på Oskyldigt dömd.

Idag har jag jobbat sent & har sen jag kom hem, bara hunnit äta & läsa lite post. Ska kolla vad jag ska ha för kläder imorgon, då det är klassfest i skolan med Hallowen-tema. Jag ska hjälpa till & ska därför också vara utklädd;-)


Tråkigt!!

Vägde mig i morse & det visade sig att jag hade gått UPP 0,5 kg....... Tråkigt!!! I centrimetrar hade det inte hänt ett dugg :-(








Mått & vikt
                      20/1         29/10         4/11              (vecka)        Totalt:
Vikt kg           119,4         81,9           82,4               + 0,5 kg       -37,0 kg
"Midja"           115            90              90                     0              -25 cm
Mage/navel     136          110            110                     0              -26 cm
Bröst              127          108            108                     0              -19 cm
Överarm          35            30              30                     0                -5 cm
Lår                  77            63              63                     0              -14 cm
Vad                 47            40              40                     0                -7 cm
Hals                42             36              36                     0               -6 cm
Stuss             130           109            109                     0              -21 cm
                                                                                0            -123 cm




Tisdag kväll

Igår måndag jobbade jag till 15.30! På hemvägen när jag skulle tanka bilen, upptäckte jag att jag hade glömt alla kreditkort hemma. Som tur var hade jag 80:- på mig så jag inte blev stående med "soppatorsk". Lampan lös nämligen att tanken snart var tom!! Åkte hem & hämtade korten & var sen på salongen & gjorde den andra behandlingen med laser mot "skäggväxten" på hakan. Det hade faktiskt redan efter första gången blivit bättre, så jag tror verkligen att det här kommer bli bra!! Köpte ny ansiktskräm & bokade även in en tid för ansiktsbehandling & massage. 

                                                               





På kvällen firade vi AIK:s Sm-guld igen, med krabba, lax, räkor & Bollinger Rosé champagne. Slocknade dock redan vid 22-tiden. Dumping??

                                                         



Åt crepes med Tacoköttfärs till middag idag & var sen i stallet. Nu ska jag gå & sova, gonatt!!



SM-GULD

Åkte till landet efter jobbet i fredags. Vi har inte gjort något speciellt, utan bara haft det lugnt & skönt! Gjorde iordning pumpan, den blev jättefin. Kom hem idag på förmiddagen. Packade upp, duschade allihopa, åt lunch & åkte sen till några kompisar & kollade på matchen. Det känns så skönt att vi vann & tog SM-guld!!!! Jag är så lycklig!!


RSS 2.0