J-a skit.......

Fan va dåligt det går för AIK just nu! Det är så jobbigt. Ytterligare en förlorad match, orkar inte mer nu!!

Resa?

Jag & några tjejkompisar planerar att eventuellt åka iväg en vecka utomlands. Håll tummarna för att det går i lås!!! Det som stressar mig lite bara är, att jag måste köpa en helt ny sommargarderob, inklusive bikini. Allt jag hade förra sommaren är för stort:-) Angenämt problem iofs, men ganska tidskrävande & påfrestande för plånboken. Ikväll kommer ett gäng kompisar över för att kolla på Champions Leuage. Kul, kul!!

Lite orolig

Har börjat tappa massa hår igen!! Gjorde ju det förut också, sen tyckte jag att det blev lite bättre igen. Men nu verkar det ha "blivit sämre" igen!? Det kanske beror på att jag fortfarande slarvar med vitaminerna!? Ska försöka skärpa mig med det, för jag vill ju inte bli flintis. Även mina naglarna har "dålig kvalité", så det kanske har med näringen att göra? Jag fick ju heller aldrig veta hur min provsvar såg ut vid ettårskontrollen, för att dom hade typ "slarvat bort" provsvaren, så jag vet inte om jag kanske ska ta nya prover. Vi får väl se, hur jag gör med det.


Intensivt!

Måndag imorgon igen, vart tar tiden vägen?? Har haft fullt upp hela helgen: ridning, kalas, fotboll & gympor,hjälp med flytt m.m.
Jag & mannen var ute & åt på resturang igår. Det var bara en snabb-middag men det var gott & trevligt. Pasta med scampi blev det för mig. När jag kom hem & pratade med en kompis, blev jag övertalad till att "hänga med ut"! Vi var ett gäng tjejer på åtta stycken, som först satt & drack lite drinkar & sen var inne i stan & dansade järnet. Jag fick höra av flera stycken att jag var "så j-a snygg"...... Härligt!!  Som tur var blev det inte så sent, jag var nog hemma vid 02.30 så jag var faktiskt inte helt utslagen idag, utan bara lite trött!!

Nu står mannen ute & grillar, så snart blir det middag, mums!!


Torsdag 100422

Har precis slängt i mig lite korv & makaroner. Har ont i magen & är lätt illamående. Åt nog lite för fort. Jag har så svårt att ta det lugnt. Kom hem sent, eftersom jag först jobbat sent & sen varit på möte i skolan. Känner mig stressad mest hela tiden & vill få så mycket gjort egentligen.

Vilken hemskt väder det är också, till råga på allt. Nu vill jag ha vår & sol. Ska tvätta av mig & sätta på mig myskläder nu. Lägga en ansiktsmask & krypa upp i soffan med Damernas Värld. En dag kvar, sen är det helg....

Plockat brynen

Har jobbat hela dagen som vanligt. Sover fortfarande oroligt & ligger ofta vaken från 04.00-05.00 tills det är dags att gå upp vid 06.00. Det känns onödigt! Efter jobbet var jag & plockade min ögonbryn bl.a. Har sen slöat hela kvällen, legat i soffan & kollat på tv. Det kan man behöva ibland! Nu är det sängdags. Längtar till helgen & nu är det bara två dagar kvar. Skönt!

Sitter här med en smoothie

Har varit i stallet ikväll & sitter nu & surfar lite & äter blåbärssmoothie som min dotter har gjort.

När jag hämtade på dagis idag fick jag först beröm av en dagisfröken som sa, att jag var så fräsch & snygg. När jag var på väg att gå därifrån, mötte jag en "mamma" som också sa att jag hade blivit så smal & fin. Och inte nog med det, även en av "stallmammorna" påpekade att det var sån skillnad på mig & att jag hade blivit så smal. Jättekul att få höra, jag suger i mig berömmet & är nöjd. Det är ju tur att det är positivt iallfall, när det är så struligt på jobbet och så. Tänk om jag fortfarande hade varit fet...... Då tror jag att jag hade upplevt det ännu värre med allt, faktiskt! Nu när jag trivs bättre med min kropp, så har jag på nåt sätt blivit starkare i mig själv.   


Ny vecka igen!

Helgen gick alldeles för snabbt, som bvanligt!. Vi hade kalas för en av mina tjejer, både på lördagen & söndagen. Det var väldigt intensivt, särskilt på söndagen när vi hade hand om 18 dagisbarn..... Beundrar verkligen all dagispersonal som tar hand om våra barn hela dagarna .... Att dom orkar?

Idag blev det spagetti & köttfärssås till middag. Gjorde extra mycket, så att det även räcker till morgondagen. Köttfärssåsen blir också godare dagen efter tycker jag, då den har fått "dra sig" ett tag.

Har kollat på fotboll också.Äntligen vann vi igen! Kalmar-AIK, 0-3 !! Det känns bra. Jag har gjort mig "iordning" för kvällen & ska nu bara borsta tänderna, krypa ner i sängen & kolla på Roast på Berns.

Min man köpte så härliga nya sängkläder häromdan. Påslakan i jeanstyg från Canada Goose & rödrandiga örngott till. Så sköna & fina.
                                                                             
                                                                            








































                      

Hjärnan hänger inte riktigt med

Igår efter jobbet åkte jag till Solna Centrum för att byta en kjol jag köpte för ett tag sen. Det var en svart tajt kjol från HM i stlk 42. När jag skulle ha den för första gången häromdan, kände jag att den var lite stor, så därför böt jag den igår till stlk 40 istället. Det är ju helt sjukt att JAG kan ha en kjol i en NORMAl storlek.... Tänk er själva att gå från stlk 48/50 till 40!!  Och inte nog med det, jag var även inne på Gina Tricot & handlade lite. Tog in lite grejer i stl M & en blus i stlk 40, men allt var för stort så expediten fick hämta mindre storlekar. Det slutade med att jag köpte en tröja i Small & en vit blus i stlk 36. Det känns f-n helt sjukt!!!! Jag är liksom smal, typ!!! (tonårsuttryck). Men så är det ju faktiskt. Underbart!!

I övrigt har det varit fortsatt stökigt på jobbet &ännu med tjafs om semestrar. Det känns inte kul & jag mår inte alls bra.

Igår tog vi det bara lugnt härhemma med familjen på kvällen. Slocknade tidigt på soffan, inte helt oväntat.

Idag ska vi ha kalas härhemma, så jag håller på att baka en sockerkaka som ska ut ur ugnen nu!!

En viktuppdatering!

Nu var det en månad sedan jag vägde & mätte mig senast, så jag gjorde "ett ryck" med det i morse.
Så här ser det ut idag!!






Mått & vikt
                      20/1-09         17/3-10         17/4-10           (SEN sist)        Totalt:
Vikt kg             119,4             74,9              73,3               - 1,6 kg         -46,1 Kg
"Midja"             115                84                 84                     0                -31 cm
Mage / navel     136              105                102                    0                -34 cm
Bröst                127              102                102                    0                -25 cm
Överarm            35                28                  28                    0                  -7 cm
Lar                    77                58                   58                   0                 -19 cm
Vad                   47                39                   38                 - 1 cm             -9 cm
Hals                  42                 34                  34                    0                  -8 cm
Stuss                130              103                103                    0                - 27                                                                                       - 1 cm         -160 Cm

Tungt nu!

Va på jobbet 7 i morse. Nu är det så mycket på jobbet, att det känns förjävligt, för att vara helt ärlig. Vi går på knäna & jag vet inte hur länge till vi orkar....  Usch!! Eftersom flera har slutat på jobbet & inga efterträdare har kommit in ännu, så är det problem med semestrarna i sommar också. Skitkul, verkligen!! Orkar inte riktigt med det också nu för tillfället.

Skulle egentligen ha gått på fotboll ikväll, men det hinns inte med. Jag är tvungen att förbereda lite kalas vi har i helgen bl.a. Sorry, det blev ett deppigt inlägg, men det är faktiskt riktigt tungt just nu...


Måndag 12/4

Släpade mig upp vid 06.00 i morse. Jobbade hela dagen, det var fullt upp. Hämtade på dagis & var också tvungen att handla, eftersom vi inte hade nåt hemma. Gjorde Carbonara till ett helt kompani, eftersom tjejerna hade massa kompisar hemma. Barnen var ute & lekte, det var ju superhärligt väder. När jag gick i morse var det 0-gradigt & sen efter jobbet visade termometern på +16C. Snacka om skillnad. Nu ska jag lägga mig & kolla på Roast på Berns!! See you!

Hemma igen!

Hemresan gick verkligen hur smidigt som helst, så vi var hemma redan vid 14.30. Har hunnit med att packa upp, tvättat tre maskiner & kollat på fotboll på Tv. Just nu badar barnen, men sen är det min tur. Har längtat efter mitt badkar.....

Just det, det bästa av allt: We´re back,back again....... AIK till Elitserien. I´m  so happy!!



Foto: PIC-AGENCY

AIK tillbaka efter rysare


Lammet & Grisen

Igår eftermiddag satt vi länge ute i solen & fikade. På kvällen var vi & åt på Lammet & Grisen. Där var det verkligen jättebra. Vid såna tillfällen kan det vara lite trist att vara opad eftersom man äter så lite. Där har dom ju en buffé på lamm, gris & oxe med massa goda tillbehör. Jag valde dock att istället för boffén, äta en varmrätt, halstrad hälleflundra & fick i mig nästan halva portionen. Till efterrätt åt jag en halv kula glass med ckokladsås, sen var jag proppmätt.

Kollade sen på fotboll förstås. Madrid - Barcelona, & sov sen.

Nu ska vi väcka barnen, packa ut, städa det sista & åka hem till verkligheten igen :-(


Igår hade vi en helt....

....fantastisk dag! Solen sken från morgon till sen kväll. Vi åkte massor med skidor & grillade korv till lunch. Fikade med varm choklad, bullar & kexchoklad. På eftermiddagen hade barnen den sista skidskolelektionen för denna gång. Alla har blivit superbra på att åka. Dom äldsta tjejerna åker båda två mycket bättre än oss vuxna nu.
När dom hade skidskola passade vi på att sätta oss ute i solen med glas rosévin.

På kvällen bastade vi tillsammans & åt sen lövbiff med pommes & gorgonzolasås. Alla mina tjejer älskar ostsåser. Barnen åkte sen "gummiring" & efter det bänkade vi oss i soffan framför Så ska det låta & Solsidan.
Nu är denna semester snart slut & barnen vill inte alls åka hem. Dom skulle vilja bo här säger dom.

Idag blir sista skiddagen & sen ska det packas & städas undan.

Solen skiner..

...och himlen är klarblå. Inte ett moln så långt ögat kan nå. Vilken skillnad mot igår morse!! Nu ska vi göra iordning matsäck & sen ge oss ut i backarna. Mysigt!

Det är så skönt att JAG kan åka skidor obehindrat nuförtiden. Ett av mina mål efter open som uppfyllts. Tidigare var jag så rädd att ramla, eftersom jag isåfall inte skulle kunna ta mig upp själv. Tänk er känslan av en skalbagge som ligger på rygg & sprattlar med benen i luften, för att försöka vända sig rätt & ta sig upp.... Ungefär så kändes det en gång för några år sedan när jag föll & fick ta hjälp av mina kompisar för att komma upp. Då vägde jag c:a 105 kg. Idag 75. Ganska stor skillnad.
 

Det regnar!

Idag när vi vaknade möttes vi av ett smattrande mot fönstret. Det regnar....... Inte så kul, det är faktiskt första gången jag har varit med om det när jag varit i fjällen. Sitter här med en kopp kaffe & funderar på vad vi ska hitta på. Såna här dagar blir det ju fullt med folk på andra aktiviteter också, men vi kanske ska bowla.

Igår åkte vi skidor hela dagen. På  förmiddagen hann jag med att shoppa en jättefin väska & ett par träskostövlar som jag varit sugen på länge. På kvällen åkte barnen gummiring på en bana & efter det åt vi middag på Gustavs. 


Jag köpte de som är i mitten, fina va?


Idag har jag...

...åkt olika vattenrutschkanor i massor!!! För drygt ett år sen hade det varit en omöjlighet. Väger man 115 kg kastar men sig inte ner i sådana, för riskera att antingen fastna i gummiringen eller inte ta sig upp själv på ett normalt sen, efter att man har åkt klart. Idag gick det alldeles utmärkt eftersom jag inte är ett "fetto" längre. Det känns så skönt, att se barnen så lyckliga över att även deras mamma kan vara med dom & göra såna saker!!

På eftermiddagen hade alla barnen skidskola & det gick superbra även för vår lilla 4-åring. Hon är superduktig. Till middag blev det tacos idag. Efter maten var barnen ute & åkte pulka medans jag & mannen satt med varsitt glas vin & läste tidningen. Soft!! Det blir nog tidig sänggång ikväll, det frestar på att vara så aktiv hela dagarna.


Har precis kommit...

....ur bastun. Vi har haft en underbar dag ute i skidbacken! Grillade korv ute till lunch & satt sen ute på AfterSki & drack rosévin. Helt perfekt. Nu ska vi iväg till Foodcourten på Experium & äta middag, men först måste vi väcka "lillskruttan" som har slocknat på soffan. Jag förstår att hon är trött, det har varit fullt upp hela dan ju, plus att hon varit med på skidskola en hel dag, för första gången. Hon var så duktig.


Påskafton

Vi hade påskmiddag här hemma igår. Vi åt sill, köttbullar, ägg & lax bl.a. Min pappa var här också. Eftersom vi åket till Sälen imorrn var det smartast att göra så, så har vi alla "rester" idag, så det blir ju iofs påskmiddag idag också. Barnen fick leta efter påskägg med en "skattkarta" som morfar gjort. Så gjorde vi när jag var liten också & nu fortsätter han så, med sina barnbarn!

Nu har vi precis ätit frukost. Min man har kört dottern till stallet igen. Hon älskar att vara där. Idag måste det packas & fixas. Tyvärr hatar jag att packa & drar alltid på det så länge jag kan.....






Långfredag!

Vaknade vid 7.30 idag. Låg & mös lite med barnen först & gick sen upp & åt frukost. Har varit & lämnat äldsta tjejen i stallet & sen handlat lite smågrejer till barnens påskägg. Ska snart äta lunch. Solen skiner & det ser ut att bli en strålande dag. Ska försöka förbereda packningen till fjällen lite bl.a.

Fan, va skönt att vara ledig!

Va på jobbet redan 7 imorse & jobbade sen till 14 ungefär. Nu är jag ledig i drygt en vecka & det känns verkligen fantastiskt! Efter jobbet hämtade jag på dagis & åkte sen & fixade lite presenter bl.a. Körde äldsta tjejen till stallet & efter det la jag mig i badet. Käkade Thai-mat & nu är jag så trött att jag faktiskt planerar att gå och lägga mig snart! Kul tjej, va? Näe, men jag är faktiskt helt slutkörd. Har massor att fixa kommande dagar, innan vi sticker till fjällen på söndag.

RSS 2.0