Nu har jag bokat!

Min belöning denna gång blir jättelyxig!! Jag har bokat både ansiktsbehandling & fotvård till på fredag. Det ska bli så skönt att bli ompysslad i flera timmar!!!!

Yes!!!

Idag har jag vägt mig & är jättenöjd med siffrorna!!!  Eftersom jag belönar mig själv med något vid varje 5 kg jag går ner, är det dags nu igen!!!! Tjohej!!





Mått & vikt
                        20/1         24/3        31/3     (vecka)        Totalt:
Vikt kg           119,4       104,7     103,2   -1,5 kg        -16,2 kg
"Midja"           115          106         106        0                 -  9 cm
Mage/navel   136          124         123      -1 cm          -13 cm
Bröst              127          120         120        0                  -7 cm
Överarm          35            34            33      -1 cm            -2 cm
Lår                    77            73            72      -1 cm            -5 cm
Vad                   47            45            44      -1 cm            -3 cm
Hals                 42            39             39       0                  -3 cm
Stuss              130         120           120      0                -10cm
                                                                       -4 cm        - 52 cm


En lugn dag!

Min magsjuka tjej har legat på soffan exakt hela dagen, hon har varit lite vaken, men mest sovit, faktiskt. Vi andra har också bara tagit det lugnt idag. Tog ett skönt bad efter middagen, kollade lite på TV & ska nu plugga en liten stund, innan jag ska lägga mig & kolla på "Ballar av stål" ! Imorgon är det vägning igen, så håll tummarna för mig!

Kräksjuka igen!

Igår var det massa kompisar till barnen här & lekte hela dagen. Jag planterade lite penseér som jag ställde ute vid vår entré. Längtar så efter våren.....
Åkte iväg en snabbis till Mio också med en kompis. Åt lax till middag, pluggade & sov sen.
Vaknade vid 03.00-tiden inatt av att vår äldsta tjej skrek att: jag kräks.....och det gjorde hon sen fram till 05.30.
Stackars liten, min man fick lägga sig i hennes säng för att hjälpa till när det behövdes!

Gick upp tidigt imorse & åkte iväg & skrev mitt Religions-prov. Jag hade 3 timmar på mig, men skrev det på 50 minuter.... Antingen har jag "sjabblat" totalt eller så får jag ett väldigt bra resultat, jag hoppas på det senare! Kom hem vid 9.40 & "böt av" min man som stack iväg till jobbet. Får väl inte så mycket gjort idag heller tyvärr, då även småbarnen är hemma från dagis. Dom springer runt här & klär ut sig & dansar till Melodifestivalen, gullungar!

Högskoleprovet!

Halloj! Hade inte riktigt tid att skriva igår, för jag gick upp tidigt & åkte iväg & skrev högskoleprovet. Kom inte hem förrän 16.30. Då stod min man & förberedde middagen. Några kompisar kom över & åt med oss. Jag var jättehungrig för matintaget under dagen hade inte varit det bästa, men jag blev verkligen proppmätt efter 1 1/2 bit fläskfilé + två tuggor potatisgratäng & lite sås. Skumt! Drack lite vin & åt lite godis senare, det var gott! Det var fullt ös på alla barn under kvällen & sen sov en av tjejerna över här också. Kom väl i säng allihopa vid c:a 24.00.

Nu ska jag servera alla frukost & sen får vi se vad som händer. Tyvärr måste det även bli lite pluggande idag, då jag har prov imorgon bitti!

Thai-mat ikväll!

Lite plugg blev det, inte mycket, men mer än inget iallfall. Sedan stack min man iväg & istället kom en kompis över & åt lunch, fikade & snackade. Hon tyckte verkligen att det syntes på mig att jag gått ner i vikt!! Efter det var det dags att hämta dottern från skolan. Åkte en snabbis & köpte lite blommor. Tulpaner, förstås, påskliljor & även lite penseér som jag ska plantera i en utekruka. Har gräddat våfflor till barnen & ska nu åka & hämta Thai-mat som jag har beställt.  Usch, när jag tittar ut genom fönstret är det full snöstorm......jag som vill att det ska bli vår!

Fredag,måndag,fredag,måndag...

Fredag IGEN! Det känns som att det är måndag & fredag hela tiden....  Pluggade ju mest hela tiden igår. Även min andra dotter "kroknade" igår & klagade på ont i örat. Eftersom mina barn är "öron-barn" kände jag igen symptomen & stack iväg till doktorn för att kolla upp henne. Mycket riktigt, kraftig öroninflammation, så nu går hon på penicillin. Som tur är, så är båda tjejerna glada & pigga. Min man ska vara hemma ett par timmar så att jag kan plugga lite idag iallfall, så nu ska jag sätta igång!!

Vårkänslor!

Solen skiner & jag får vårkänslor! Vill bli smal nuuuu & köpa massa fina vårkläder, skor & väskor! Var i skolan till lunch & åt sen gratinerad fisk med potatis. Tyvärr  kräktes en av döttrarna inatt, så mannen fick vara hemma med barnen idag. Jag MÅSTE bara plugga.!! Ska skriva högskoleprovet på lördag också & har inte ens kollat på nätet på gamla prov.
Nu ska jag göra mig en cappuchino & dyka ner i böckerna igen.........

Mycket ris!

På lunchen idag åt jag "kina-mat"! Det var lunch-buffé, så jag tog en dl ris & lite annat smått & gott! Tyvärr får man ju inte direkt "valuta" för pengarna, men det viktigaste är ju att äta lite & må bra. Till middag blev det "Flygande Jakob" med ris igen! Som tur är verkar det inte vara ett problem för mig med vitt ris, som för många andra som har opat sig!

Har faktiskt pluggat lite nu på kvällen också, men nu orkar jag inte mer så jag ska lägga mig & läsa nån veckotidning istället för att rena hjärnan lite!


Ny dag!

Usch, vad tiden går fort, känner att jag inte riktigt hinner med allt som jag vill.... Just nu är det mycket plugg, ska dit snart & idag är det lektioner hela dan. Har ju fortfarande massa att komma ikapp också......

Igår var jag i skolan, pluggade sen hemma & på kvällen var jag i stallet med dottern.

Gjorde en riktigt dum grej igår som jag skäms lite för, faktiskt. På kvällen när jag bänkat mig framför Tv:n för att se "Desperate" blev jag jättesugen på godis. Först tänkte jag att : näe, det där ska jag låta bli, men jag lydde inte mig själv. Gick ut till köket & rotade lite i "godisskåpet" & hittade (tyvärr) en liten påse med "Käck". Såna där mjuka lakritsbitar & sen satte jag mig i soffan & åt en efter en, efter en.....tills påsen var slut! Nu är det ju en liten påse som innehåller 55 gram, men ändå, hur dum får man va? Efter det kände jag en stor trötthet & efter bara en liten stund somnade jag som ett litet barn...  Jag tror att det var min första "dumping" ! Man kan ju tydligen dumpa på olika sätt & ett är att man blir trött & vill sova! Nu har jag iallafall lärt mig det! Nu måste jag sticka!

Förresten en grej till, idag känner jag mig så lätt & fin, har kläder på mig som jag inte har kunnat ha på länge, men visst är det skumt att man kan känna sig "smal" när man väger över 100 kg!?

Bara "nästan" 5 kg till!

Kände mig förväntansfull idag när jag hoppade upp på vågen.  Hade "bara" gått ner 1,1 kg så någon belöning blir det tyvärr inte denna vecka. Ganska otroligt ändå att jag gått ner nästan 15 kg på två månader!






Mått & vikt
                        20/1         17/3        24/3     (vecka)        Totalt:
Vikt kg           119,4       105,8      104,7   -1,1 kg      -14,7 kg
"Midja"           115          107         106      -1 cm           -9 cm
Mage/navel   136          126         124      -2 cm         -12 cm
Bröst              127          120         120        0                 -7 cm
Överarm          35            34            34        0                 -1 cm
Lår                    77            73            73        0                 -4 cm
Vad                   47            45            45        0                 -2 cm
Hals                 42            39             39       0                 -3 cm
Stuss              130         122           120    - 2 cm          -10cm
                                                                       -5 cm       - 48 cm

Vitt ute..

När vi vaknade imorse var det alldeles vitt ute igen! Igår var ungarna ute & cyklade på barmark, så det slår verkligen om fort! Ska ta mig i kragen nu & plugga lite innan jag åker till skolan som inte börjar förrän efter lunch idag!

Söndag kväll!

Halloj igen! Har haft mycket i helgen & inte riktigt hunnit sitta vid datorn! Igår var det som sagt först kalas & sen tjejmiddag. Det var extra roligt för att det var fler som påpekade att tappat vikt & såg smalare ut!! Under kvällen drack jag c:a två glas rödvin, 1/2 kopp med kaffe/Baileys & en halv "svag" drink ! Det gick bra, dförutom att när jag gick & la mig var jag lite illamående.

Idag gick jag upp 9.15. Stack iväg hela familjen & hämtade äldsta tjejejn på gympalägret.Åkte sen & köpte en ny cykel till henne. Åt en korv med bröd till lunch med lite räksallad på. Blevl ite illamående efter det, så det kanske inte är så bra att äta!? Fikade hos några kompisar, & åt sen Wienerschnitzel med rösti till middag. Det var jättegott.

Känner mig mycket mer rörlig & lättare nu, än för bara några veckor sen. Ser fram emot vägningen på tisdag men skulle hoppas att jag gick ner fortare.....  

Nu ska jag sätta mig i TV-soffan & zappa lite.



Lördag morgon!

Igårkväll däckade både jag & min man tidigt i soffan. Åt först lite hummer & räkor m.m & bänkade oss sen framför Let´s Dance. Båda två somnade vid Nyheterna & sen vaknade vi upp vid 24.00. Fick läsa på text-tv vem som hade åkt ut!!

Imorse vaknade den yngsta redan vid 7.00. Låg kvar en stund i sängen men gick sen upp vid strax före 8. Har ätit frukost & läst tidningen. Idag är det gympa för en av tjejerna, gympaläger för en annan & så ska vi iväg på kalas också. Ikväll ska jag träffa ett gäng tjejkompisar. Vi ska äta middag, dricka lite drinkar & sen gå ut. Jag tror dock att jag hoppar över utgången, men vi får se!

Fredag!

Var i skolan på förmiddagen & träffade sen en kompis & käkade lunch. Tog en pastasallad med kyckling, feta & räkor.
Min sallad såg i stort sett orörd ut när jag var klar, men jag var mätt & belåten. Satt & "babblade" i flera timmar, så sen var det dags att hämta alla barn + kompis, men först åkte jag & köpte lite tulpaner & påskliljor. Har ätit en äggmacka till mellis & nu ska jag gå igenom posten.

"Ego-kväll"

Som vanligt blev det inte särskilt mycket pluggande. Barnen kom hem tidigt & sen kom en kompis över & fikade. Har haft en riktigt skön "ego-kväll". Först färgade jag bryn & fransar, peelade benen & "scrubbade" ansiktet. Efter det satt jag i ett fotbad & sen tog jag ett riktigt långt & hett bad. Tände massa ljus & låg i badet & läste veckotidningar. Har nu smörjt in mig ordentligt & lagt en ansiktsmask som jag sova med. Nu känner jag mig ny & fräsch. Ska krypa ner i sängen nu.

Har ingen lust alls...

...att plugga!!! Har ju massor att komma ikapp efter operationen & fjällenveckan men jag har så svårt att verkligen göra det. Var i skolan på förmiddagen & kom sen hem & åt lunch. Sitter nu med böckerna framför mig, men kan verkligen inte koncentrera mig. Springer runt & "fixar" lite, pratar i telefon, kollar mail & "surfar". När jag väl läser nån sida, kommer jag inte ihåg vad det handlade om, usch jag är bedrövlig! Snart kommer min äldsta tjej & hennes kompis hem från skolan också, så då är det slut på "friden" !

Plocka, plocka....

Hämtade barnen på eftermiddagen. Åt spagetti med köttfärssås till middag. Äter numera alltid på en assiette. Sen var det dags att köra tjejerna till gympa. Passade på att köpa presenter till i helgen, då vi ska bort på kalas. Kom hem vid 20.30 & åt då en "kavring" med ägg & lite kaviar på. Har sen hängt tvätt, packat gympapåse, förberett matsäck, lagt in ren tvätt & plockat i största allmänhet, det tar liksom aldrig slut! Nu är det sängdags!

Ersta

Var "uppe med tuppen" i morse eftersom jag skulle vara på Ersta redan 8.15. Träffade dietisten först. Det hade skett nån dubbelbokning så jag fick inte träffa min "vanliga" idag. Hon frågade lite om hur jag åt & sen fick jag väga mig. Efter det fick jag träffa sköterskan. Vi pratade mest allmänt & sen var det inte mycket mer! Nästa återbesök är inte förrän om ett år, så nu får jag klara mig själv! Åkte sen till skolan & sen när jag kom hem åt jag lunch. Det blev varmrökt lax igen fast med makaroner blandat med kezo. Idag får man verkligen vårkänslor, solen skiner & det är alldeles torrt ute på gatorna.


Naglarna!

Var iväg på 3-årskontroll med "lillan" i morse. Lämnade sen henne på dagis & åkte till doktorn så han fick titta på mitt öra. Det är mycket bättre nu & det "rinner" inget längre. Har ju ätit penicillin i 25 dagar nu, usch..... Igårkväll fick jag så ont i magen, att jag inte kunde somna förrän vid 02:30 & sen gick jag upp 06.30,inte undra på att jag är trött. Efter doktorn gjorde lite ärenden. Åt varmrökt lax & kezo till lunch. Hämtade barnen & gjorde köttfärssås & spagetti till middag. Åkte sen till stallet med min stora tjej. Kom hem 19.45, duschade, åt en smoothie & kollade på Bygglov & Desperate Housewifes.
Ska nu gå & lägga mig. Imorgon ska jag till Ersta på återbesök nr 2. Ska då fråga om vilka vitaminer  jag ska äta för att stärka naglar & hår. Mina naglar är ett "skämt" just nu. Alla har gått av & skivar sig. Normalt sett brukar jag ha långa fina naglar som jag kan måla, så det måste ju bero på operationen att de har blivit så! God natt!

-2 kg & nytt hål i skärpet!

Det blev ju ingen vägning förra veckan eftersom jag var i Sälen då, men nu är det gjort igen! -2 kg på två veckor & så var jag tvungen att göra ett nytt hål i skärpet! Siffrorna ser ut som följer:



 



Mått & vikt
                        20/1         17/3          
Vikt kg           119,4       105,8       -13,6 kg
"Midja"           115          107          -8 cm
Mage/navel   136          126        -10 cm
Bröst              127          120          -7 cm
Överarm          35            34          -1 cm
Lår                    77            73          -4 cm
Vad                   47            45          -2 cm
Hals                 42            39           -3 cm
Stuss              130         122           -8 cm
                                                        - 43 cm

Wok

Det blev tyvärr inte så mycket pluggande idag, men lite läste jag iallfall. Hämtade barnen på eftermiddagen & träffade en kompis & hennes barn på Mcdonalds. Barnen åt & lekte medans vi tog en latte. Åt wok från igår både till lunch & middag.
Den portionen jag köpte igår räcker till fyra måltider för mig & då får jag ändå slänga en hel del av grönsakerna. Det är lite skillnad mot tidigare!! Nu när min man kommer ska jag sticka iväg & köpa "ögonbrynsfärg" som jag upptäckte var slut häromdan, när jag skulle färga bryn & fransar.


Godmorgon!

Tog en sovmorgon till 9.00 idag! Var dock vaken vid 6.45 först som vanligt, då resten av familjen går upp. Har suttit länge & "petat" i min yougurt, då jag för tillfället har lite "problem" att äta. Jag är liksom inte sugen & det "stopp" fort. Det är inget som är speciellt gott. Har lagt in en maskin tvätt (det tar aldrig slut) & ska försäka (MÅSTE) plugga lite nu på förmiddagen. Ska till doktorn med örat också, men det har faktiskt blivit lite bättre, som tur är! Får väldigt ont i magen av penicillinet & hoppas verkligen att det här ska ta slut snart!

Hemma igen!

Tyvärr sken solen & det var ett underbart väder när vi vaknade i morse. Tyvärr säger jag, för att vi skulle packa ihop allting & åka hem till Stockholm igen. Barnen ville helst stanna en vecka till! Vi gav oss iväg vid 10 & med ett lunchstopp så var vi hemma runt 15.00. Har packat upp det mesta, andra tvättmaskinen är igång & nu har vi precis ätit middag. Jag åt wokad kyckling med grönsaker & ris. Får inte i mig särskilt mycket, men det är väl så det ska va, antar jag!?

Den här veckan har jag både ätit & druckit både det ena & det andra. Sambandet mellan alkohol & ökad lust för godsaker vet jag bestämt  nu att det verkligen stämmer. Jag har druckit ett glas rödvin då & då, och vid de tillfällena har jag även ätit lite godis. Inga mängder förstås, men det är helt klart lättare att undvika sånt om man inte dricker vin.

Vi har ätit i stort sett alla mål ute på restauranger. Både jag & min man är glada & lite förvånade över, att det har funkat så pass bra. Jag har ibland bara ätit en förrätt, nån gång beställde jag en barnportion men för det mesta har fått lämna 3/4 av maten på tallriken. Det som jag inte skött så bra är mellanmålen, men nu är jag hemma så nu blir det nya tag.

Jag har inte vägt mig sen förra tisdagen & nu när jag kom hem tänkte jag göra det, men "vågade" inte. Det känns inte som om jag har gått ner något, så jag spar vägningen till på tisdag istället.


Gissa vad jag ska göra nu? Jo, jag ska tappa upp ett hett bad som jag ska ligga lääänge & njuta i!!!


Solen skiner!

Lördag morgon & solen skiner. Idag är vår sista dag här i Lindvallen, vi åker hem imorgon förmiddag. Hinner inte skriva så mycket nu för vi ska precis ge oss iväg ut till backen, men jag återkommer ..........

Kallt & snöigt!

Idag har det varit snöigt & blåsigt här i Lindvallen. Barnen åkte skidor hela förmiddagen & sen var vi i simhallen.
Alla åt våfflor till lunch, jag åt "två hjärtan", det funkade bra ! Nu ska vi skriva lite vykort & softa lite.

Datan har inte funkat!!

Sorry,att jag inte skrivit på flera dagar! Innan vi stack till fjällen hann jag inte med att blogga, för det var fullt upp med packning & allt möjligt. Sedan har datan inte funkat här i Sälen, men nu är den igång igen!

Vi stack iväg efter frukosten i söndags, så framåt eftermiddagen var vi framme i Sälen. Packade upp, bäddade alla sängar & hämtade sen ut barnens utrustning. Handlade & sen var vi ute på en restaurant & åt middag. Jag åt en Ceasarsallad med kräftsjärtar, gott!

Resten av veckan har vi åkt skidor & kälke. Ungarna är hur lyckliga som helst. Vi har  också varit i simhallen. Tyvärr har jag varit slarvig med ätandet.... Missat många mellanmål & ätit en del dåliga också! Det är svårt när man är "ute på vift" hela dagarna. Vad som är positivt är att det verkar funka att äta det mesta. Vi har ätit mycket "ute", både till lunch & middag & då har jag oftast valt något med kyckling. Har druckit några glas vin också, utan problem.

Förresten, jag kom i skidbyxorna men det var med nöd & näppe. Nästa gång jag är i fjällen SKA jag vara bra mycket lättare, så det så! Har ju inte kunnat väga mig här, men med tanke på vad jag har ätit så lär jag ju inte gått ner i vikt under den här veckan. Ska nu kolla lite på Tv & sen lägga mig. God natt !

Lördag morgon!

Gomorron! Idag klev jag upp vid 8.30. Har ätit fil med Bran Flakes till frukost.Inga konstigheter! Idag ska barnen iväg på lite olika aktiviteter,en ska till stallet, det är gympa & kalas bl.a. Dessutom måste det packas en hel del inför fjällenresan imorgon.Det blir lätt ganska mycket då vi är en familj på fem stycken.

Hoppsan....

Ikväll har jag både ätit & druckit gott!! Jag har varit "jättemodig"!! Till middag blev det kycklingfilé med mango chutneysås & pasta. Till det smuttade jag på ett glas rött vin. Hade samma glas hela kvällen & "sippade" i mig lite då & då. Det gick bra & var gott. Dessutom har jag ätit några godisbitar. Allt känns bra, så jag är nöjd. Har kollat på Let´s Dance & ska nu se vem som åker ut.... See you!

Lunch på Ikea

Var i skolan på förmiddagen. Hade med mig nyponsoppa som mellis. Var på Vårdcentralen & tog blodprover inför återbesöket på Ersta om drygt en vecka. Träffade sen en kompis på Ikea & åt lunch där. Köpte en barnportion med köttbullar & åt upp drygt hälften. Nästa mellis bestod av en knäckemacka med makrill på & en Cappuchino. Har hämtat barnen & slängt alla overaller & överdragsbyxor m.m i tvättmaskinen, så att det är rent tills vi ska packa inför fjällen.


Håll tummarna!

Tyvärr verkar jag ha fått en förkylning nu också, nyser hela tiden & känner mig rosslig i halsen.Det har jag ingen lust med alls, då vi ska åka till fjällen nästa vecka & skidor!! Håll nu tummarna för att dels inte förkylningen ska bli värre & att jag ska komma i mina skidbyxor!! Provade dom innan operationen, men det var typ en decimeters glapp till att kunna stänga dom, så jag hoppas verkligen nu att jag kan ha dom, annars är det lite kört för mig..... Ska prova dom sen ikväll.
Nu måste jag sticka till skolan!


Kalas!

Hämtade barnen & åkte sen allihopa till en kompis & fikade. Åt korv & makaroner till middag också & sen var det dags för kalas! Som tur var fanns det även en fruktsallad förutom glass, bullar & kakor, så det passade mig perfekt. Kom hem vid 21.00. Fixade barnen i säng & hängde en maskin tvätt. Såg slutet på Lyxfällan & ska snart gå & lägga mig. Jag fattar inte var dagarna tar vägen, det bara svischar till så är det helg igen!

Det är f-n otroligt....

Har precis kommit hem från doktorn igen! Han tömde som vanligt & det var bara en aning förbättring i örat, vad han kunde se.... Fick hämta ut ytterligare en penicillinkur (den 3:e) & även örondroppar som jag ska ta morgon & kväll. Det här är faktiskt skitjobbigt! Det rinner & kladdar & framförallt hör jag ingenting på det örat. Det känns som om jag går omkring i nån sorts egen liten bubbla.....  Nu till lunch har jag återigen provat nåt nytt. Inte så nyttigt dock men det fanns som rester & dessutom är det lika bra att prova. Falukorv & makaroner. Det verkar också gå bra & det är skönt, för då vågar jag prova mer & mer. Nu ska jag röja lite här hemma. Ikväll ska vi iväg på kalas igen!

Grått & trist

Usch, ute är det verkligen grått & trist! Måste sticka till skolan snart igen & efter det ska jag till doktorn & "tömma" örat igen. Jag börjar misstänka att även den här medicinen är fel & inte biter på "mina" bakterier!? Annars borde det ju vara bra nu kan man tycka!! Vi får se vad doktorn säger sen!?

Carbonara gick också bra!

Gjorde spagetti Carbonara till middag idag. Jag åt c:a 1,5 dl  , en gurkbit & en paprikabit. Det gick lysande det med, skönt! Min rädsla för att prova mat har minskat lite nu iallfall. Körde dottern & hennes kompisar till & från gympan idag. Vi är några föräldrar som brukar turas om med det & det är verkligen jätteskönt! Passade på att springa in på IKEA en snabbis emellan & köpte matta bl.a till "lillans" rum. Ska kolla lite TV nu & sen sova.

Revbensspjäll

Var i skolan på förmiddagen. Åkte sen runt & gjorde lite ärenden, köpte en present & handlade mat. Åt revbensspjäll till lunch idag, inte det bästa kanske, men jag provade nåt nytt iallfall. Ett och ett halvt tunnt spjäll gick ner & än så länge har jag inte känt av något konstigt iallfall. Ska snart hämta barnen, men först ska jag bläddra lite i tidningen Chic.

Till plugget

Har precis ätit den obligatoriska filmjölken & ska nu åka till skolan!

Dags att gå till sängs!

Idag blev det mycket plugg på förmiddagen. Åt omelette till lunch & tog sen en paus & åkte iväg & shoppade lite.
Hämtade barnen. Åt fisk till middag igen & var sen på möte på kvällen. Hann med att se halva Desperate Houswives när jag kom hem. Har verkligen kännt mig pigg & glad idag. Däremot oroar jag mig lite för "maten". Det är ju meningen att jag ska äta "vanlig kost" nu men jag vågar inte riktigt ....... Jag läste om nån som smakade minst en ny sak varje dag, så jag funderar på att ta efter det!? Natti, natti !


Eftersom jag ...

......gått ner ytterligare 5 kg, belönar jag mig själv med dessa stövlar & ett Yankee Candle ljus med min favorit doft: Clean Cotton !! 
Dessutom köpte jag en svart klänning på Lindex & ett jättefint halsband från Diddi Design, men dom har jag tyvärr inga bilder på.


                                                                          
                                                                         Doftljus > Medium Jar / Mellan burk
Midcut boot

Yes!!!

Otroligt vad tiden går fort. Idag är det precis en månad sedan jag gjorde  min operation. Det betyder också att jag har vägt mig & tagit nya mått! Jag är faktiskt riktigt nöjd!! Här kommer då siffrorna:



Det här betyder ju också att jag ska belöna mig själv med nåt kul !!!  Återkommer med det!

Mått & vikt
                        20/1         3/3          
Vikt kg           119,4       107,8    -11,6 kg
"Midja"           115          108         -7 cm
Mage/navel   136          126        -10 cm
Bröst              127          120         -7 cm
Överarm          35            34          -1 cm
Lår                    77            73          -4 cm
Vad                   47            45          - cm
Hals                 42            39           -3 cm
Stuss              130         124          -6 cm
                                                        - 40 cm

Middag snart!

Trots att faktiskt två olika kompisar ringde & föreslog att vi skulle ses & fika bl.a, stod jag faktiskt emot & sa nej. Satt istället  hemma & pluggade några timmar vid köksbordet. Har hunnit besöka doktorn också för "obligatorisk ör-tömning"!! Har hämtat alla barnen, (låter som jag en himla massa ungar) men det tar sin lilla tid, då alla tre går på olika ställen!! Nu ska vi snart äta middag. Det blir samma som gårdagen. Fisk, potatis & äggsås.

Måste verkligen plugga idag

Idag måste jag verkligen plugga. Egentligen hade jag prov i Historia nu på morgonen, men jag har inte hunnit plugga ikapp, så jag hoppas att jag får skriva senare den här veckan istället!? Egentligen var jag ju sjukskriven februari ut, men jag gick tillbaka till skolan tidigare, för att inte missa allt för mycket. Det är svårt att komma ikapp på det jag har missat, för det är ju inte så att man har enormt mycket tid över, när man har tre små barn & dessutom måste springa till doktorn med örat hela tiden m.m. Nu måste jag sätta igång.....

Skridskor m.barnen

Vi skyndade på lite med "fixandet" efter lunch & har även lite kvar att göra, men vi kunde omöjligt stanna inne hela eftermiddagen, då det var så underbart väder!! Gjorde iordning alla barnen, varm choklad & tog med bullar (banan & vatten till mig) & stack ner till sjön. Barnen åkte skridskor & lekte, sen fikade vi. Jättemysigt!! Barnen var sen ute på tomten & lekte vidare när vi kom hem. Min man tände en sprakande brasa & sen fixade  vi middagen. När ungarna kom in hade de allihopa härligt röda kinder! Åt rödspätta med potatis & äggsås. Fick barnen i säng & tittade sen på en videofilm för första gången på länge. Patrik 1,5, den var väldigt bra & sevärd ! Nu blir det sängen. Tjing, tjing.

Premiär idag!

Sov till 9.00 idag, skönt! Fil till frukost, det blir så varje dag, för annars är det så svårt att få sig mjölkprodukterna, eftersom jag inte dricker "ren" mjölk. Tog en kaffe & min första knäckemacka efter operationen. Hade leverpastej på & det gick bra & var gott!! Trots det fina vädret är vi inne & försöker få klart i lilltjejens rum, det är så jobbigt att ha prylar överallt. Nu sitter jag med en omelette med lite skinka & räkost till lunch.

RSS 2.0