Kalas idag

Vaknade ganska tidigt imorse & kunde som vanligt inte somna om. Gick upp vid 8.00 & bakade några kakor som vi ska ha på kalaset idag.

Sitter här med dagens andra Cappuchino & ska snart sticka iväg & handla lite som saknas.

Nu längtar jag verkligen till våren, är trött på kylan. Förut frös jag aldrig (fettet skyddade ;-) ) men har jag frysit konstant i flera månader....brrr !!

Vägde mig igår, 72,5 kg :-( & det känns verkligen att det är stor skillnad mot när jag vägde strax under 70.
Förut kunde man ju typ pendla ett par kilo från en dag till en annan, men nu märks det om man går upp eller ner 0,5 kg. Måste försöka ta mig i kragen & komma iväg & träna. Det är bara så svårt att få tiden att räcka till!

I veckorna är jag ibland...

...rätt rutten på att uppdatera! Det beror på att dagarna bara flyger iväg & att eftersom jag är "anonym" så kan jag inte skriva allt, för då skulle jag kunna bli "avslöjad". Det låter precis som om att jag har gjort något dumt, och det har jag ju inte, tvärtom så har jag gjort den här open som är det bästa som kunnnat hända.

Skulle så gärna vilja lägga ut bilder & namn på både mig & familjen, men det går ju inte...

Idag har vi haft barnkalas härhemma för lilltjejen. Imorgon blir det kalas för henne med släkt & vänner. Igår bakade jag bullar till kalaset.

Nu ska vi snart äta. Det blir en "favorit i repris" till förrätt: halstrade pilgrimsmusslor och jordärtskockspuré och till huvudrätt blir det pasta med scampi & blåmusslor.

Oj, vad det doftar gott....


Onsdag

Halva veckan har gått. Är trött!! I helgen ska vi ha kalas för lilltjejen, så jag måste baka bl.a.

Har suttit & kollat på lite foton i datorn, längtar till våren & sommaren nu. Har inte varit på landet på jättelänge & måste väl snart dit & kolla till lite.

Nu har den "sista kompisen" precis blivit hämtad & jag ska tvätta av mig sminket & krypa upp i soffan. Ska ta ett glas vin sen & kolla på tv.

Det blev ingen...

...utgång i lördags, men väldigt sent & väldigt mycket vin!! Det kändes i kroppen igår när jag vaknade. Huvudvärk och trööötttt.....

Så söndagen blev lugn. Vi var & handlade lite och grillade på kvällen. Innan det låg jag i badet nästan två timmar.
Sen blev det Solsidan & Morden i Midsommer.

Idag har jag jobbat hela dan. Gjorde sen köttbullar till middag. Det räcker även till imorrn, skönt! Har tvättat & plockat lite som vanligt. Ska göra en smoothie & kolla på Guldbaggegalan.

Vad var det som hände?

Veckan bara försvann....och nu är det plötsigt lördag!!! Igen!!! Fattar ingenting?

Är nyduschad & har på mig tajta skinnbyxor, en top + snyggt silverhalsban & high heels.... Sippar på ett glas vin & ska snart sticka iväg på tjejmiddag. Troligtvis blir vi bara  kvar hemma hos henne, men det är bäst att förbereda sig ifall vi får för oss att "ta oss ut på lokal" ;-) (Lite trist att jag är "anonym" här, det vore så kul att lägga ut bilder ibland)

Känner mig riktigt snygg faktiskt, och det är bara en grej som stör mig & det är "hänget" över byxlinningen!! Vill bli av med det & det är inget jag kan fixa själv, utan det behöver opereras bort. Dock är det nog "tyvärr" för lite häng, för att få det betalt av landstinget, men jag borde nog kolla upp det iallafall.

Nu blir jag snart upphämtad så ha en bra lördagskväll allihop så hörs vi imorrn!




Söndag 16/1

Åt frukost i lugn & ro imorse. Kaffe & en smörgås med ägg & kaviar på. "Plockade" lite härhemma, sen la jag mig i et varmt bad. "Scrubbade" ansiktet & gjorde hårinpackning. 
Barnen har haft massa kompisar här hela dan, så det är fullt hus. Eftersom det är så regning & ruggigt ute, kan man vara inne med gott samvete. Nu ska jag ta en Cappuchino & sätta mig i soffan en stund.

Jag hann inte..

..bada!! Jag fick skjutsa äldtsa dottern & kompisar för att köpa godis. Sen var det dags att laga mat. Alltså, fan va gott det var med jordärtskockspurén, muummmmssss.......

Fisken va också god!! Snart ska vi göra efterrätt, det blir milkshake med bär, typ!!

Lördag

Igår hade äldsta dottern två kompisar här som även sov över, så vi var ett helt gäng som åt frukost imorse.

Har varit och handlat till middagen. Ikväll blir det halstrade pilgrimsmusslor med jordärtskockspuré till förrätt & till middag: stekt helgeflundra med potatis, skirat smör, färskriven pepparrot och sparris + ett gott vitt vin förstås. Det låter väl smarrigt? Jag älskar ju fisk, föredrar framför kött, helt klart. Däremot verkligen älskar mannen kött, så det blir nog oftare det, tråkigt nog.

Jag sitter här med en Cappuchino & en smörgås med lax på till mellis. Ska läsa tidningen & eventuellt ta ett bad innan vi ska börja med middagen.

Glömde bort att berätta...

....att jag faktiskt lyckades klicka hem "mina" skor för nån vecka sen!! Så nu står dom så fint i hallen & väntar på att bli använda ;-) Lite jobbigt att stylta runt i dom just nu bara, eftersom det är så snöigt & isigt :-(



Denna vecka har gått fort, aktiviteterna har dragit igång igen & jag har jobbat för fullt!

Alla julsaker är uppe på vinden igen & granen ute på tomten. Alla ljusstakar & stjärnor är också nertagna, så nu ibörjan känns det lite mörkt & tråkigt när man inte tänder i fönstrena och så. 

 Såå skönt att det är fredag igen, förresten!! Vi har inte så mycket planerat & det känns riktigt bra. Jag ska snart svida om till myskläder, hälla upp ett glas vin, sätta mig i soffan med tidningen & sen ska mannen få servera mig middag ;-)

Nu rullar det på igen...

De här dagarna har jag jobbat, dammsugit, tvättat, tagit bort alla julsaker, rensat handväskan & varit i stallet m.m. Vi har ätit pannkaka två dagar i rad, inte den roligaste maten kanske.

Jag har köpt nya walkingskor som jag ska promenera med i vår:

Reebook EasyTone:



Badat

Har bara slöat idag! Inte satt foten utanför dörrren. På förmiddagen låg jag i badet i en och en halv timme.
Åt kyckling från igår till sen lunch, så jag tror att det bara blir nåt lätt till middag.

Det kommer bli svårt att få barnen i säng ikväll, och även att få upp dom tidigt imorgonbitti :-(
Men nu är det verkligen slut på ledigheten på riktigt. Den här våren kommer bli lång, i princip inga röda dagar.


Bröd i ugnen

Idag har vi inte gjort nåt speciellt. Gick upp vid 10 & åt frukost. Åkte lite pulka med barnen. Har sen bara varit & handlat. Nu har jag precis satt in två formar med bröd, som ska gräddas i ugnen. Det är ett bröd som man har jättemånga ingridienser i, massor av olika frön, nötter & fikon m.m & det blir både gott & nyttigt!

Ska läsa tidiningen nu & sen ska vi göra kyckling till middag.

NK

Vi åkte in till NK hela gänget. Måste ge varuhuset kred, för deras rea är verkligen bra!! Tyvärr är det inte så bra att ta med tre barn ( och man ;-) ) om man verkligen ska handla något, så vi var inte där så länge.
Jag stod med en skitsnyg Mark Jacobsväska länge och velade, men jag köpte den aldrig.
Skulle behöva en ny plånbok faktiskt men hittade ingen bra, kollade på några Sonia Rykiel men jag kunde inte bestämma mig.

Åt sen lunch hela familjen & köpte godis.  Nu sitter jag i soffan med att glas vin & väntar på Let´s Dance.

Just det, igår köpte jag tre toppar på Gina, här är en av dom:

Snygg till tajta svarta jeans & höga stövletter!

Stora snöflingor...

...öser ner!! Tar det aldrig slut?

Igår medans mannen fixade middagen tog jag ett långt, skönt bad. Åt sen jättegott & drack vin. Såg en film & la oss sen. Soft!

Idag börjar NK:s stora rea, men jag orkade inte "hänga på låset", det är så skönt att slippa ställa klockan. Däremot funderar vi på att ta en sväng in till stan nu istället. Får se?

Rensat lite

Va lyxigt det känns att vara lite ledig igen :-) Igår mös vi med lite ost & vin på kvällen, låg på soffan & tittade på tv. Imorse var vi tvunga att gå upp vid 9 för att äldsta tjejej skulle iväg på gympa. Hade gärna legat kvar en stund till faktiskt. 

Har käkat frukost, polckat lite & dammsugit. Slängt massa gamla hyacinter & även rensat i kökslådorna. Nu ska jag sätta på en maskin tvätt & sen göra mig iordning. Vi ska åka & klippa mannen bl.a.

Sur!!

Förresten är jag sur över att jag inte får tag på ett par skor jag verkligen vill ha!!! Dom går åt som smör i solsken, och igår tog dom slut igen, mitt framför ögonen på mig!! Surt!!

Så här ser dom ut:









Maghäng...

Har mer och mer börjat "störa" mig på "hänget" på magen..... I vissa byxor "väller fettet" typ över linningen. Ibland måste jag köpa en större storlek, för att kunna "pula in" magen. Eftersom jag varit opad snart två år nu, antar jag att jag snart blir kallad till 2-årskontroll, så då ska jag ta upp det problemet. Tyvärr tror jag inte att jag får någon remiss till bukplastik, för "hänget" är inte sååå mycket, men det stör iallafall mig. Ja, ja vi får se!

Är verkligen trött idag, har jobbat hårt hela dagen. Ikväll har det dock inte blivit nåt vettigt gjort. Har mest surfat runt & kollat på tv.

Halvdag imorrn, sen ledig igen!! Skönt!!

Back to reality

Jaha, då var man tillbaka på jobbet igen efter ledigheten. Satan va fort det går....
Igår var vi hemma hela dagen & softade. På kvällen tog jag ett varmt bad & sen kollade jag på Morden i Midsommer. Alla hade svårt att somna igår, så det blev ganska sent för dom flesta av oss i familjen.

Imorse tog jag lite "sovmorgon" & gick inte upp förrän 07.15. Har sedan jobbat hela dagen, och genast kommer värk i huvud & axlar... Usch!!

Hämtade barnen frå fritids & dagis & ska nu koka upp lite pasta som vi ska ha till kycklingen från igår.

72,2 kg

72,2 kg vägde jag igår, på årets sista dag. Lite mer än för ett tag sen, men ingen katastrof.

Vill också poängtera hur tråkigt det är att inte kunna lägga ut fina bilder på mig, familjen m.m och "hålla inne" med mycket som jag inte kan skriva om, eftersom jag har valt att vara anonym, pga att jag inte har "gått ut med" att jag opererat mig. Tråkigt!

Gott Nytt År!

Gott Nytt År!!      Idag är hela familjen lite trötta. Vi var ju på fest igår, med god mat & dryck & det blev ganska sent. När vi kom hem var klockan nog närmare 4.00 . Imorse vaknade jag c:a 11 & sen väckte jag resten av familjen 12.30. Åt en macka med stekt ägg & bacon till "brunch". Röjde lite hemma & stack sen upp till våra kompisar & hämtade lite kvarglömda grejer. Åt då också lite rester från gårdagen. Nu är vi hemma igen & ligger i soffan under filten. Ska nog ligga här resten av kvällen & slökolla på tv.

                                                   

RSS 2.0