Nyklippt igen!

Har varit hos frissan idag. Klippt mig & färgat, så nu är jag "fräsch" i håret igen! Passade på att köpa lite nya kläder också när jag var i stan. På kvällen var vi ute på resturang & åt hela familjen. Så mysigt när det är fint väder. Nu ska jag dock gå & lägga mig så jag orkar upp imorrn!

Vi har firat...

...midsommar i dagarna två! Vi är ju ute på landet och det är hur skönt som helst! Jättebra  väder, förutom en stund mitt på dan idag, då det kom  ett regn, men det drog snabbt vidare. Igår firade vi traditionell midsommar med dans kring stången, sill, färskpotatis & jordgubbar.

Här på landet så firar man av tradition även på midsommardagen, så vi har dansat idag med!!

Nu ska vi äta middag, barnen har precis varit nere & badat & fiskat med morfar. F-n va härligt det är på landet på sommaren!!






Snart midsommar!

Halva veckan har gått. I måndags var jag tvungen att "vabba" för att småtjejerna var lite småkrassliga. På kvällen var jag i stan & åt middag med två kompisar. Det blev även lite rosé 6 rödvin förstås. Kom hem vid 00.30 & det räckte för att jag skulle vara helt slut på tisdagen.

Jobbade som vanligt på tisdagen & hade sen kalas i stallet för äldsta tjejen. Det var jättelyckat!!

Idag jobb & sedan fullt hus med massa kompisar. Vi har suttit ute & ätit Carbonara & sen jordgubbar. Den äldsta har en kompis här som ska sova över.

Jag ska snart börja packa lite inför imorgon då vi sticker till landet efter jobbet. Det ska bli så skönt att komma iväg, bara familjen + morfar. Jag & dottern har bestämt att införa som tradition, att alla måste bada till midsommar oavsett väder..... Vi får väl se hur det går med det, min man är nämligen världens badkruka!


Nu är det som vanligt igen!

Igår tittade jag ganska mycket på bröllopet mellan Victoria & Daniel. Tidigare i veckan när folk frågade om jag skulle kolla och så, sa jag att det vet jag inte, jag får se. Jag tyckte inte att det verkade så roligt, men när jag väl började kolla kunde jag knappt sluta. Dom verkar så oerhört kära i varann Victoria & Daniel & jag grät nästan hela tiden.... Vilket otroligt vackert par & vilket fint tal Daniel höll, helt otroligt! 

Igårkväll hämtade jag famljen på Arlanda. Skönt att dom är hemma, nu är det som vanligt igen!

Idag har vi fixat ute, klippt gräsmattan, häcken & planterat de sista blommorna. Jag har varit & handlat & en av döttrarna har varit på kalas. Till middag åt vi tacos. Ja, det är som det brukar, fullt upp....

Har haft det bra!

Ikväll ska jag ut till Arlanda & hämta familjen, för nu kommer dom hem igen! Både dom & jag har haft det bra den här veckan.

I torsdags var jag inne i stan med några väninnor. Vi satt ute & "glassade" med rosévin & åt midddag. Supertrevligt! Lite trött var jag dock när jag skulle upp till jobbet i fredags morse.

Efter jobbet igår åkte jag till Kista & köpte lite topar bl.a. Låg sen i soffan & slöade resten av kvällen.

Idag kom jag inte upp förrän c:a 10.00. Drack en kopp Cappuchino & åt en macka till frukost. La mig sen i badet i drygt en och en halv timme. Satt ute & bläddrade i Plaza i en solstol, men sen blev det molnigt igen. Kollar nu på VM-fotboll.

Halva veckan har gått

Har varit på IKEA ikväll. Har hjälpt pappa lite med inredningen till hans nya lägenhet. Nu har redan halva veckan gått & imorgon jobbar jag sent & efter det åker jag in till stan med ett gäng vänninor & äter middag.
Längtar efter min man & mina tjejer, men jag är glad över att dom har det så bra. Dom badar & leker & ikväll skulle dom gå på tivoli.

Jag kollar lite på Morden i Midsommer & ska nog snart gå & lägga mig.


71,9 kg idag!

Vägde & mätte mig idag för första gången på skitlänge!  71,9 kg var vikten, i centimetrar var det ingen skillnad sen sist. 



Tisdag 15/6

Har jobbat hela dan idag också. Nu när jag inte hämtar barnen efteråt, har jag jobbat lite längre än jag brukar. Sov gott inatt fastän jag var själv hemma. Ikväll blev det sill, ägg & stekt potatis till middag, jag blev så sugen på det när jag var i affären. Jag har röjt lite här hemma som vanligt, tvättat, pantat flaskor, slängt papper i pappersinsamlingen & målat naglarna både på händerna & fötterna. Trots det är klockan bara drygt 19.30 så resten av kvällen kan jag slöa i soffan framför fotbollen, med gott samvete! 


Igår köpte jag två nya trekvartsbyxor. Jättecoola, men man ser inte så bra på bilderna kanske?
Just det, jag köpte stlk 38 i båda byxorna för övrigt..... Helt sjukt!!!


Nya skor!

Har köpt nya fina skor förresten! 
 
      Svinhöga men snygga!

                                                    
Lite lägre!


Urinvägsinfektion!

Min mellantjej har klagat på magont hela helgen & inte varit sig lik alls. Hon har varit ledsen & somnat på eftermiddagarna osv. Igårkväll ringde jag sjukvårdsupplysningen som rådde mig till att åka in till akuten. Tjejerna skulle dessutom resa utomlands med pappa, nu på morgonen, så det var bäst att vi kollade upp vad som var fel. Det visade sig att hon hade urinvägsinfektion, så nu har hon iallafall fått antibiotika.

Jag har jobbat hela dagen & är ju nu gräsänkling, så jag ska nu lägga mig i ett skönt bad, scrubba mig lite & lägga ansiktsmask m.m. Efter det blir det soffan & kolla lite fotboll. Har köpt på mig lite härliga tidningar också som jag ska "gotta" mig i. Mysigt va?


Söndag fm

När vi vaknade ifredags morse stod regnet som spön i backen, så vi fick fira skolavslutning inne i en lövad gympasal. Det hade ju varit mysigt att vara ute, men det var verkligen en jättefin avslutning, med mycket fin sång & dans. Jag som är så lättrörd släppte både en & två tårar, både pga av min egen tjej, men också för att andra barn var så fina och duktiga. Efteråt åkte vi några stycken & åt lunch & fikade för att fira in sommarlovet.

På kvällen åt vi skaldjur & drack lite champagne vilket resulterade i att jag somnade tidigt på soffan, förstås.
VM är ju i full gång & jag tittar så mycket jag kan, älskar ju fotboll & i synnerhet VM.

Igår, lördag åkte hela familjen in till stan en sväng. Köpte lite flip-flops till barnen & käkade glass bl.a.
På kvällen grillade vi scampispett, gott!

Idag ska vi på utflykt med gympagruppen på eftermiddagen.


Förlåt,jag är bedrövlig!!

Jag har varit skitdålig på att uppdatera på sistone, så jag ber om ursäkt för det!! Jag har haft mycket på jobbet, men den här veckan har faktiskt känts lite roligare, än vad det har känts på länge!

Efter ridningen häromdan, stannade vi kvar ett gäng mammor & barn & fikade ihop, eftersom det var säsongsavslutning.

Igår var jag ute & "jagade" lite grejer till skolavslutningen, skor till dottern bl.a.

Har fixat kort till fröknarna & så får dom en varsin flaska god rosé.

Jobbade sent idag & var sen en snabbis på IKEA. Har även tvättat & strukit. Jag ska vara ledig imorgon för att vara med på skolavslutningen. Tyvärr, verkar det som om att det ska bli uselt väder, men jag håller tummarna för att solen ska skina.

Jag har precis "klickat" hem två par skor från nätet. Ska lägga ut bilder sen, så ni kan kolla vad ni tycker om dom!

Nu är det sängdags!

Rivstart på veckan

Var på jobbet redan 7.20 i morse. Har haft fullt upp hela dan, hann knappt äta lunch. Hämtade sen på dagis. Efter middagen åkte vi och tittade på när äldsta tjejen hade sin pianoavslutning. Har tvättat & plockat lite som vanligt.
Den här veckan är den sista med aktiviteter, det känns skönt. Slippa stressen med middagar & körningar ett tag. Ska gå & lägga mig nu för att orka upp imorgon bitti.

Söndag 6/6

Idag är det Sveriges Nationaldag, men det har jag faktiskt knappt märkt av. Helgen har varit väldigt bra. I fredags grillade vi fiskspett som var jättegoda, "slocknade" sedan tidigt i soffan. På lördagen köpte jag hem massa uteblommorna & sen var vi ute och fixade i trädgården tillsammans hela dagen. Min man klippte gräset, spolade av altanen, klippte häck & trimmade. Jag planterade blommor & "piffade". I år har jag i stort sett bara röda & vita blommor. Skitsnyggt!!

På kvällen hade vi gäster. Solen gassade & vi satt ute & började med Rosévin & lite småplock. Lite senare grillade vi. Supergott & trevligt.

Idag har jag varit & ridit med dottern, köpt mer blommor & sedan kört till gympan. Har suttit ute lite också. Va glad man blir när det är så fint väder. Tyvärr är jag ändå lite tjurig pga att jag ska jobba imorrn. HAR INGEN LUST ALLS ATT JOBBA..........

Jag lever.....

& är tillbaka i verkligheten igen!! Har bara haft fullt upp som vanligt.....

Turkietresan var fantastisk, förstås! Våra dagar brukade se ut som följande: Frukost på balkongen c:a 9.30 och efter det gick vi ner till stranden. Lunch c:a 13.00 & sen solade vi igen. På eftermiddagen beställde vi alltid en varsin öl & åt lite Pringles chips, innan vi gick upp till hotellet igen. Dusch & Rosé eller vin med oliver & smått & gott på balkongen & sen gick vi till nån trevlig resturang & åt middag. Det blev faktiskt en del "party" på kvällarna också, med mycket dansande..... Hur kul som helst!   Ja, det låter väl inte så tråkigt!?

28 kg vägde resväskan hem by the way;-) Dom var ganska tuffa med en del vid incheckningen, men vi slapp böter som tur var!

Shopping blev det också en hel del. Jag köpte en ursnygg svart Adidasoverall som satt som en "smäck" på mig;-)
Så kul att det finns kläder i MIN storlek nuförtiden! Väskor, handdukar, skor & en del till barnen köpte jag också.
Fick en hel del komplimanger under veckan & det gör mig så glad, nu känner jag mig som "mig själv" igen.

Har nu jobbat denna vecka & det känns inget kul alls! Måste hitta något annat......

Ikväll har vi varit på en studentmottagning. Mycket god mat & jättetrevligt!


RSS 2.0