Glömde datorn!

I fredags efter gympa-uppvisningen åkte vi till landet. Glömde datorn hemma så har därför inte kunnat blogga. Det var jätteköer ut så det tog över två timmar. Åkte till Nynäs & satte oss i hamnen & åt lax & räkor igen. Det var jätteskönt, inte så mycket folk. Handlade sen & fortsatte till landet. Hade lite "fredagsmys" & la oss sen ganska tidigt. Jag blir så lugn ute på landet & kan verkligen koppla av ordentligt.

Lördag: Upp vid 9.30. Åt frukost ute på altan. Gick sen ner till bryggan & badade hela dagen. Jättefint väder, igen!
Barnen plockade massa blåbär som de åt till lunch med grannbarnen. Mannen & de två äldsta tjejerna gick ut i skogen & "hämtade" kantareller. De hittade så mycket att dom gav bort en del till några äldre grannar. Jag & "lillskruttan" vilade lite på eftermiddagen. På kvällen åt vi svenska färska kräftor med rostat bröd & smörstekta kantareller, det var inte så tråkigt!!!

Söndag: Frukost vid 10. Slöade lite, städade & packade sen ihop & åkte hem. Har nu packat upp & slängt in en maskin tvätt. Mannen har åkt till jobbet & äldsta tjejen har redan stuckit till en kompis. Ska snart göra middag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0